Jump to content
loving

INCUBATOR - Exo terra

Önerilen İletiler

new-improved-incubator.jpg

-Sıcak ve çekici tasarım

-Parlak LED sıcaklık ayarı göstergesi Dijital Sıcaklık Kontrolü

-Ayarlanabilir inkübasyon sıcaklığı her tür için doğru inkübasyon sıcaklığı sağlamamıza olanak tanır.

-Doğru soğutma ve ısıtma kombinasyonu ile yumurta kaybını aşırı sıcaklık dalgalanmaları nedeniyle önlemek adına

Çift kızaklı raflar, kuluçka alanını maksimize etmek için.

-2 inkübasyon kapları dahil (pakete)

-Ayarlanabilir new seviyesi

-Çıkarılabilir tepsi

-Ön panelde bulunan İç ışık anahtarı kolayca kuluçka sürecini bozmadan, yumurtaları izleyebilirsiniz.

-Kış uykusu için ideal

-Sürüngenler ve amfibi iklim kontrollü ünitesi

-Dahil Taşıma Kolu ve Araç Adaptörü (12V)

-Exo Terra Sürüngen İnkübatör termoelektrik te kullanır.

incubator-functions.jpg

Türkiye de satan bir yere henüz denk gelmedim. Gören varsa fiyat nedir ?

Avrupa fiyatı : 150 $

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de çok insanin başını yaktigi icin tutulmuyor. Fiyatlarda tutturduguna 1000e de vardi 3000e de son zamanlarini bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de çok insanin başını yaktigi icin tutulmuyor. Fiyatlarda tutturduguna 1000e de vardi 3000e de son zamanlarini bilmiyorum.

Ne gibi sorunlar çıkardı? en azından başkalarının canı yanmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçen hafta Canpetin sitesinde gördüm 5500 tl idi.

150 dolarlık ürün nasıl 5000bin oluyor hayret sonra hobi gelişmiyor.. gelişmez tabi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gosterdigi derece ile sahip oldugu sicaklik farki, sabitleyememe gibi sorunlardan cok insanin yumurtalari cope gitti, sitesinde yenilendi diyor ama ben guvenmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de 5500tl ye gördüm çeşitli yerlerde. Ki 100tl olsa bile düşünürüm almayı.

Denildiği gibi exo terranın dekor malzemeleri güzel ve sağlam olmasına rağmen dijital ürünleri pek başarılı değil. Termometresi de var bende dijital ama gösterdiği dereceler pek güven vermiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

INCUBATOR alınmalı sizce ? ve sebepleri nedir? şu marka şu sebepten gibi..

Eğer belli sıcaklık ve nem değerlerinde kuluçkalama yapmak istiyorsanız ama mekandaki hava sıcaklığı ve nem oranı bu istediğiniz değerlerle örtüşüyor ise "incubator" alırsınız/yaparsınız. Almanız veya kendiniz yapmanız veya hiç kullanmamanız yumurtaların ihtiyaçlarına ve sizin tercihlerinize bağlı tamamen.

Türkiye'de marka inkubatörler ya soğutma özelliği olmayan modeller (namiba terra vardı mesela) ya da exo terra, şuan için. Marka yerine "el yapımı" olanlar işlevsel ve kaliteli. Sahibinden.com'da bu ilanı var KralMurat'ın, alanlar da aylardır sorunsuz kullanıyorlar diye biliyorum (ben kısa süre kullandım ve oldukça iyiydi sıcaklığı belirlenen aralıkta tutma konusunda):

- http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-inkubator-hamur-ve-sut-mayalama-ortami-hem-isitma-hem-sogutma-208853328/detay

Şuanda Murat abiden başka kuluçka makinesi yapan kimse bilmiyorum ben ama önceden birkaç kişi daha yapmıştı sadece ısıtmalı veya hem soğutmalı hem ısıtmalı olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.