taylan 34 Oluşturuldu: 28 Temmuz, 2016 Sitede moderatörlük yapan batutanker nickli arkadaşımız dalış sırasında ciddi bir sorun yaşamış arkadaşı vefat etmiş Batu'nun tedavisi devam ediyor. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kasta-tuplu-dalis-faciasi-1330862/ Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
raven 33 28 Temmuz, 2016 gönderildi Çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur, vefat eden arkadaşın da mekanı cennet olsun. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shizophrenia 0 28 Temmuz, 2016 gönderildi Allah acil șifalar versin arkadașımıza. Diğer arkadașın da sevenlerine Allah sabırlar versin. Allah rahmet eğlesin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 28 Temmuz, 2016 gönderildi Beni de dün Ender abi bilgilendirmişti. Gerçekten çok üzücü bir haber. Dün yazmıştım whatsapp dan. Durumu iyiymiş. Ölen arkadaşın ailesine allah sabır versin. Batu'ya da büyük geçmişler olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Giuseppe 0 28 Temmuz, 2016 gönderildi Geçmiş olsun Batuhan abiye arkadaşına da Allah rahmet eylesin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 29 Temmuz, 2016 gönderildi Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz Batu... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
scorpion26 0 29 Temmuz, 2016 gönderildi Batuhan kardeşimize büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ölen kardeşimizede Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Batutanker 0 30 Temmuz, 2016 gönderildi Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gazetelerde yazıldığı gibi değil durumum iyi taburcu oldum hasar kalmadı saolun tekrar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş