mertefe9 0 Oluşturuldu: 11 Eylül, 2016 Merhaba arkadaşlar; Pacman'im bir buçuk haftadır bir şey yemiyor. Sebebini anlamadığım için bazı konuları aşağıya yazıyorum. 1- İlk 1 ay balıkla besliyordum ancak son zamanlarda morio kurdu vermeye çalışıyorum ama yemiyor. (Kurdun taban malzemesi un, mısır unu ve talaş) 2- Bir kereliğine tavuk göğsü verdim ondan sonra da bir şey yediremedim. 3- Yaşam alanının taban malzemesini ağaç kabuklarından kağıt havluya döndürdüm. Bunun etkisi olabilir mi? veya bunlar dışında sizlerin bana fikir verebileceği başka bilgiler var mıdır? Şimdiden teşekkürler. İletiyi düzenle Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Giuseppe 0 18 Eylül, 2016 gönderildi Bence hata tavuk göğsünde kim su canlılara tavuk göğsü verse hep yemden kesiliyorlar anlamadım gitti balık pinky yada kurt varken gerek yok su tavuk göğsüne geçmiş olsun ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mertefe9 0 18 Eylül, 2016 gönderildi Bence hata tavuk göğsünde kim su canlılara tavuk göğsü verse hep yemden kesiliyorlar anlamadım gitti balık pinky yada kurt varken gerek yok su tavuk göğsüne geçmiş olsun ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tesekkurler, kendini biraz daha rahat hissetsin diye hindistan cevizi torfu aldım taban malzemesi olarak. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Giuseppe 0 18 Eylül, 2016 gönderildi Yem yedimi hiç Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mertefe9 0 18 Eylül, 2016 gönderildi Yem yedimi hiç Daha vermedim salı günü vericem Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EvaGeckos 103 18 Eylül, 2016 gönderildi Hindistan cevizi torfunu nereden bulabildiniz acaba ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 19 Eylül, 2016 gönderildi Hindistan cevizi torfunu nereden bulabildiniz acaba ? Bauhaus da mevcut sıkıştırılmış Hindistan cevizi torfu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş