Hiprom 23 Oluşturuldu: 19 Ekim, 2017 Merhaba! Biraz geç de olsa kendimi tanıtacağım. 21 yaşındayım ve İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Sürüngenlere olan ilgim bu yaz rastgele bir bukalemun resmi gördükten sonra başladı. Sonra araştıra araştıra buralara geldim ve yaklaşık 1 ay önce de ilk sürüngenimi aldım. Astrid adlı 1.5 yaşında dişi bir leopard gecko. (morph: mack snow eclipse) Gerçekten çok özel hayvanlar olduklarını ilk tanışmamızdan itibaren anladım. Aldığımdan beri çok mutluyum ve en yakın arkadaşım oldu neredeyse :)) Favori resmimi de koyuyorum İleride de başka canlılara, özellikle sürüngenlere bakmayı çok istiyorum (Wish list'imde bearded dragon başta :D). Bu kadar:) 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 19 Ekim, 2017 gönderildi Hiprom, 21 dakika önce yazdı: Merhaba! Biraz geç de olsa kendimi tanıtacağım. 21 yaşındayım ve İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Sürüngenlere olan ilgim bu yaz rastgele bir bukalemun resmi gördükten sonra başladı. Sonra araştıra araştıra buralara geldim ve yaklaşık 1 ay önce de ilk sürüngenimi aldım. Astrid adlı 1.5 yaşında dişi bir leopard gecko. (morph: mack snow eclipse) Gerçekten çok özel hayvanlar olduklarını ilk tanışmamızdan itibaren anladım. Aldığımdan beri çok mutluyum ve en yakın arkadaşım oldu neredeyse :)) Favori resmimi de koyuyorum İleride de başka canlılara, özellikle sürüngenlere bakmayı çok istiyorum (Wish list'imde bearded dragon başta :D). Bu kadar:) Astrid gerçekten efsane bir poz vermiş. Tabi bu pozu veren kadar o anı güzel yakalamış olmanız da çok güzel. Hoşgeldiniz foruma Umarım Astrid ile uzun yıllar birlikte olursunuz. Yakında başlatacağım #ButarzbenimReptula yarışmasının favori adaylarından 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 20 Ekim, 2017 gönderildi Aramıza hoşgeldin fotoğraf 10 numara olmuş 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
xesai 28 21 Ekim, 2017 gönderildi Merhaba hoşgeldin:) benimde hobiye başlamam bukalemun araştırmasıyla oldu ve Kaan Sezerin yakasına yapıştım sonrası artarak ilerliyor :). Umarım en kısa zamanda istediğin diğer canlılarada ulaşırsın. 1 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 21 Ekim, 2017 gönderildi xesai, 4 saat önce yazdı: Merhaba hoşgeldin:) benimde hobiye başlamam bukalemun araştırmasıyla oldu ve Kaan Sezerin yakasına yapıştım sonrası artarak ilerliyor :). Umarım en kısa zamanda istediğin diğer canlılarada ulaşırsın. Hala yakamdasın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
brkfrt 79 24 Ekim, 2017 gönderildi Bir an tırnaklarında oje de var mı diye düşünmedim değil astrid’in. HoşgeldinizTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 24 Ekim, 2017 gönderildi Merhaba hoşgeldin. Yarışmaya ben de gecko fotosuyla katılmayı düşünüyordum ama bu fotodan sonra umudum kalmadı 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 25 Ekim, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz masallah çok güzel bir poz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Günah Keçisi 8 25 Ekim, 2017 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz, fotoğraf şahane!! 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hiprom 23 25 Ekim, 2017 gönderildi Çok teşekkür ederim herkese! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hiprom 23 25 Ekim, 2017 gönderildi Nevermore, 18 saat önce yazdı: Merhaba hoşgeldin. Yarışmaya ben de gecko fotosuyla katılmayı düşünüyordum ama bu fotodan sonra umudum kalmadı Yok yaa o nasıl söz daha güzelleri olur tabi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hiprom 23 25 Ekim, 2017 gönderildi brkfrt, 21 saat önce yazdı: Bir an tırnaklarında oje de var mı diye düşünmedim değil astrid’in. Hoşgeldiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Evet ben de bunu okuyunca farkettim, ama o kadar ileri gitmedim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 26 Ekim, 2017 gönderildi Hiprom, 25.10.2017 - 18:29 yazdı: Yok yaa o nasıl söz daha güzelleri olur tabi yok yok cidden umudumu kaybettim Tarantula ile deneyeceğim ya o kıyafeti giydirir ya da bu yolda ölürüm ahahahaha 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş