Jump to content
Hiprom

Hiprom-21-K-İstanbul

Önerilen İletiler

Merhaba! Biraz geç de olsa kendimi tanıtacağım. 21 yaşındayım ve İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Sürüngenlere olan ilgim bu yaz rastgele bir bukalemun resmi gördükten sonra başladı. Sonra araştıra araştıra buralara geldim ve yaklaşık 1 ay önce de ilk sürüngenimi aldım. Astrid adlı 1.5 yaşında dişi bir leopard gecko. (morph: mack snow eclipse) Gerçekten çok özel hayvanlar olduklarını ilk tanışmamızdan itibaren anladım. Aldığımdan beri çok mutluyum ve en yakın arkadaşım oldu neredeyse :)) Favori resmimi de koyuyorum :)İleride de başka canlılara, özellikle sürüngenlere bakmayı çok istiyorum (Wish list'imde bearded dragon başta :D). Bu kadar:)

WhatsApp Image 2017-10-13 at 16.54.14.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hiprom, 21 dakika önce yazdı:

Merhaba! Biraz geç de olsa kendimi tanıtacağım. 21 yaşındayım ve İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Sürüngenlere olan ilgim bu yaz rastgele bir bukalemun resmi gördükten sonra başladı. Sonra araştıra araştıra buralara geldim ve yaklaşık 1 ay önce de ilk sürüngenimi aldım. Astrid adlı 1.5 yaşında dişi bir leopard gecko. (morph: mack snow eclipse) Gerçekten çok özel hayvanlar olduklarını ilk tanışmamızdan itibaren anladım. Aldığımdan beri çok mutluyum ve en yakın arkadaşım oldu neredeyse :)) Favori resmimi de koyuyorum :)İleride de başka canlılara, özellikle sürüngenlere bakmayı çok istiyorum (Wish list'imde bearded dragon başta :D). Bu kadar:)

WhatsApp Image 2017-10-13 at 16.54.14.jpeg

Astrid gerçekten efsane bir poz vermiş. Tabi bu pozu veren kadar o anı güzel yakalamış olmanız da çok güzel.

Hoşgeldiniz foruma :) Umarım Astrid ile uzun yıllar birlikte olursunuz.

Yakında başlatacağım #ButarzbenimReptula yarışmasının favori adaylarından :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba hoşgeldin:) benimde hobiye başlamam bukalemun araştırmasıyla oldu ve Kaan Sezerin yakasına yapıştım :) sonrası artarak ilerliyor :).  Umarım en kısa zamanda istediğin diğer canlılarada ulaşırsın.

• Like 1
  • Haha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xesai, 4 saat önce yazdı:

Merhaba hoşgeldin:) benimde hobiye başlamam bukalemun araştırmasıyla oldu ve Kaan Sezerin yakasına yapıştım :) sonrası artarak ilerliyor :).  Umarım en kısa zamanda istediğin diğer canlılarada ulaşırsın.

Hala yakamdasın :P

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir an tırnaklarında oje de var mı diye düşünmedim değil astrid’in. Hoşgeldiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nevermore, 18 saat önce yazdı:

Merhaba hoşgeldin. Yarışmaya ben de gecko fotosuyla katılmayı düşünüyordum ama bu fotodan sonra umudum kalmadı :D

Yok yaa o nasıl söz :$ daha güzelleri olur tabi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkfrt, 21 saat önce yazdı:

Bir an tırnaklarında oje de var mı diye düşünmedim değil astrid’in. Hoşgeldiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet ben de bunu okuyunca farkettim, ama o kadar ileri gitmedim xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hiprom, 25.10.2017 - 18:29 yazdı:

Yok yaa o nasıl söz :$ daha güzelleri olur tabi :D

yok yok cidden umudumu kaybettim :D Tarantula ile deneyeceğim ya o kıyafeti giydirir ya da bu yolda ölürüm ahahahaha

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.