Bugra01 2 Oluşturuldu: 21 Kasım, 2017 (düzenlendi) Herkese merhaba ben Buğra 21 yaşındayım Hatay da yaşıyorum forumda yeni sayılırım tarantula beslemeye kısa süre önce başladım şuan bir tane sling rosea tarantulam var ancak kısa zaman içinde bu sayı artacak gibi görünüyor herkese mutlu hobiler 21 Kasım, 2017 tarihinde Bugra01 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali58 21 21 Kasım, 2017 gönderildi Bugra01, 40 dakika önce yazdı: Herkese merhaba ben Buğra 21 yaşındayım Hatay da yaşıyorum forumda yeni sayılırım tarantula beslemeye kısa süre önce başladım şuan bir tane sling rosea tarantulam var ancak kısa zaman içinde bu sayı artacak gibi görünüyor herkese mutlu hobiler foruma hoş geldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bugra01 2 21 Kasım, 2017 gönderildi Hoşbulduk.Teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 21 Kasım, 2017 gönderildi Merhaba Buğra hoşgeldin aramıza Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bugra01 2 22 Kasım, 2017 gönderildi Hoşbuldum. Teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 22 Kasım, 2017 gönderildi Hoşgeldin Buğra, keyifli forumlar :) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 22 Kasım, 2017 gönderildi Hoşgeldin Buğra Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bugra01 2 2 Aralık, 2017 gönderildi Teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş