YiğitUysal 11 Oluşturuldu: 11 Aralık, 2017 (düzenlendi) Adım Yiğit Uysal 19 yaşındayım. Memleketim Manisa/soma ailem Kütahyada yaşıyor. Ben Selçuk Üniversitesi veterinerlik fakültesini kazandım bu sene Konyada 1.sınıf okuyorum. Yaklaşık bir sene önce ilk sürengenim olarak 4adet bombina Orientalis kurbağa alarak başladım ardından 5adet Afrika dev salyangozu beslemeye başladım sonra bir adet Japon semenderi sahiplendim. Yazın tarantulalarla ilgili bilgi sahibi oldum 2-3 ay önce Nhandu Chromatus alarak tarantula hobisine girdim. Onu C. Fasciatum, L. Parahybana, H. Maculata ve P. İrminia takip etti şuan 5 tarantula sahibiyim. Sürüngenler dışında 2aylıktan beri benimle olan 7yaşında Golden Retriever cinsi köpeğim var. 20tane akvaryumumuz var babamla balık üretimi yapıyoruz(discus, lepistes,vatoz,çöpçü) 2adette kedim var onun dışında geçen sene iki haftalık bi yarasa beslemişliğim olmuştu Genel olarak bu kadar. İyi forumlar 11 Aralık, 2017 tarihinde YiğitUysal tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 11 Aralık, 2017 gönderildi Stajı evde yapmışsın desene Aramıza hoşgeldin yiğit Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YiğitUysal 11 12 Aralık, 2017 gönderildi Teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 12 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldin Yiğit Umarım Veteriner hekimlikte sürüngenler ile de ilgilenirsin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Guest Enes G. 12 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldin Yiğit 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YiğitUysal 11 12 Aralık, 2017 gönderildi CyBeRr, 57 dakika önce yazdı: Hoşgeldin Yiğit Umarım Veteriner hekimlikte sürüngenler ile de ilgilenirsin İnşallah, çok isterim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YiğitUysal 11 12 Aralık, 2017 gönderildi Enes G., 10 dakika önce yazdı: Hoşgeldin Yiğit 😊 Forumada Konya'ya da hoşbuldum abi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 13 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldin Yiğit... Aramızda akvaristleri görmek çok güzel, bende de azaltılmış halde 350 lt.lik 4 tank var şu anda. Azala azala buna indirdim ama akvaryumun yerini biraz sürüngenler aldı son 3 yıldır bende, belki sende de aynı durumu görürüz ileriki zamanda Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YiğitUysal 11 13 Aralık, 2017 gönderildi gulay, 21 saat önce yazdı: Hoşgeldin Yiğit... Aramızda akvaristleri görmek çok güzel, bende de azaltılmış halde 350 lt.lik 4 tank var şu anda. Azala azala buna indirdim ama akvaryumun yerini biraz sürüngenler aldı son 3 yıldır bende, belki sende de aynı durumu görürüz ileriki zamanda Olabilir ama sürüngen sevdası aileden sadece bende var akvaryum sevdası hem babamda hem bende olunca daha revaşta kalıyor bu hobiyi babamada sevdirebilirsem ne güzel Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 14 Aralık, 2017 gönderildi Aramıza hoşgeldin Yiğit. Beslemiş olduğun canlı çeşidi çok iyiymiş tanıtıcı konularını bekliyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 14 Aralık, 2017 gönderildi HoşgeldinizSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YiğitUysal 11 20 Ağustos, 2018 gönderildi 2 tarantula ve 3 leopard gecko daha eklendi grubum puanlık güncel böyle😁 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş