bennaneliolips 4 Oluşturuldu: 13 Aralık, 2017 Merhabalar, foruma üç dört hafta önce katıldım ama yeni gönderi yazıyorum. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 4. Sınıf öğrencisiyim. Bir tane de geckom var yine yaklaşık 1 ay önce bakmaya başladım. Kendisi Floki'dir, belki de diğer başlıklarda görmüşsünüzdür. Bir ayımızı sorunsuz geçirdik, inşallah hep böyle devam eder Bu da benim bebeğim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bozbirbaykus 11 13 Aralık, 2017 gönderildi Merhabalar hoşgeldiniz aramıza 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 13 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz veteriner sayımız giderek artıyor 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 13 Aralık, 2017 gönderildi aramıza hoşgeldiniz canlınız çok güzel duruyor umarım uzun seneler sağlıklı bir şekilde sizinle olur. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 13 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz, veteriner hekimlerimiz çoğaldı ne güzel. Egzotik canlılara doğru bir kayış bekliyoruz sizden de, hem hobi hem meslek anlamında Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 14 Aralık, 2017 gönderildi HosgeldinizSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 20 Aralık, 2017 gönderildi Merhabalar Nicki instagramdan da hatırlıyorum hoşgeldiniz foruma Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KorayBcn 75 20 Aralık, 2017 gönderildi Aramıza hoşgeldin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bennaneliolips 4 23 Aralık, 2017 gönderildi Herkese teşekkür ederim. Foruma fazla giremediğimden anca yanıtlayabildim. Egzotik alanıyla ilgilenen veteriner hekim sayısı artmaya başladı tabiki de ama beslemedikçe bu canlıları anlayabileceğimizi ve onlara yardım edebileceğimizi düşünmüyorum. Elbette ki iyi bir egzotik hayvan veteriner hekimi olabilmek için uzunca bir süre bu canlılarla uğraşmak ve nasıl bakılması gerektiğini öğrenmek gerek 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
brkfrt 79 23 Aralık, 2017 gönderildi Katılıyor, nat geo da bir egzotik hayvan veterineri var; belki izlemissinizdir bir bolumde yarali bir crested gecko geldi, dikiş attiktan sonra hayvani sicak bölüme aldı 35 derecelik alana, hayvan bir sure sonra öldü, belki sıcaktan degil yarasından öldü ama yapmamasi gereken bir seyi yapti. Surungenler cogunlukla sicagi sever dogru ama crested gecko da sicaga gelemez, bunubilmiyordu. Kedi,köpek, buyuk-kucukbas,kuş devam etsem 10 taneyi gecmez ama surungende yuzlerce cins binlerce tür var ve hepsinin anatomisi birbirinden farklı, çok zor iş sürüngenlere veterinerlik yapmak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bennaneliolips 4 23 Aralık, 2017 gönderildi Bu alanda fazla veteriner Hekim çalışmadığından bize öğretecek insan sayısı da az, bu yüzden bizim bazı şeyleri deneyimleyerek öğrenmemiz gerekiyor. Örneğin sürüngenlerden nasıl kan alınması gerektiğini bilen veteriner hekim sayısı çok azdır ve hiçbir hekim de kalkıp hadi sen al demez bunu bize çünkü sürüngenlerden kan alması daha zor ve çok çabuk strese girebiliyorlar. Buna bağlı olarak da gelişemiyoruz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş