Can 1 Oluşturuldu: 11 Ocak, 2018 Merhaba ben Can, İstanbulda leventde oturuyorum 23 yasındayım Surungen Dostları kanalının videolarını gordum ve bende bu hobiye baslamak istedim. Henüz bir surungen dostum yok. Bilgi edinmek ve belkide bir canli edinmek icin foruma katıldım. Sakalli ejderlere ilgi duyuyorum ve en kısa zamanda bir yavru almak istiyorum. Forumu ve kanalı izlemeden once yılanlara karsı onyargım vardı fakat simdi seceneklerim arasında sakin ısırılmayacagım bir yılan bile var. Selamlar herkese simdiden dogru secimi yapmamda yardımcı olursanız cok sevinirim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
katilayi 50 11 Ocak, 2018 gönderildi Bana yakın konumda bir hobici hoş geldiniz umarım istediğiniz canlılara kavuşursunuz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 12 Ocak, 2018 gönderildi Merhaba hoşgeldiniz ben kendini tanıt kısmına taşıyorum konuyu. Forumda ve kanalımızda bol bol Bilgi var istediğiniz türe biraz araştırma ile karar verebilirsiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 12 Ocak, 2018 gönderildi Aramıza hoşgeldin Bu kararı en iyi sen verebilirsin sağlıyabileceğin sartlar, ekonomik durumlar vs. bu şartları göz önüne alıp hepsini sağlayabileceğin bir canlı alman lazım tabi o canlıyada ısınabilirsen, yani bunu beğeniyorum bakarım nasılsa değilde bakabileceğin canlıyı almak daha iyi bir tercih Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEC-2099 4 13 Ocak, 2018 gönderildi Hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş