Kötüsahip 0 Oluşturuldu: 9 Nisan, 2018 Yaklaşık 1 aydır bende olan yavru ball pitonum kuzu gibiydi. Son beslemesinin üzerinden 7 gün geçmişti ki gözlerine perde indi ama yine de besleme yapıyım dedim ama yemi reddetti. Sonrasında şehir dışına gitmek durumunda kaldım döndüğümde 12 gündür açtı fare sıkıntısı çektiğimden gonzalesle besledim başta avını öldürdükten sonra yutmaya başlayıp 2 defa ağzından çıkarttı sonra maşayla gonzalesi hareketlendirince tekrar atak yaptı ve yedi ama sonrasında kuzu gibi olan ball pitonum psikopata bağladı terraryumda mağarasına değil substratın içine kendini gömmeye başladı elimi soktuğum zaman elime saldırmaya başladı nerede hata yaptım ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gözde Gülseven 12 10 Nisan, 2018 gönderildi Deri değiştirecek olabilir mi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kubilay 5 10 Nisan, 2018 gönderildi 12 gündür insan eli deymediğinden vahşileşmiş olabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 10 Nisan, 2018 gönderildi Deri değişiminden dolayı agresif oluyorlar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş