murat0740 0 Oluşturuldu: 28 Haziran, 2018 leopard gecko almaya karar verdim herşeyini alıştırdım ama tek sıkıntı haman boceği tarzı şeyler tiksinmem sadece un kurdu ve morio kurdu versem olur mu ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 28 Haziran, 2018 gönderildi un kurdu da morio kurduda tartara veya dubia gibi böcek oluyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi (düzenlendi) evet ama ailem de izin vermiyor tartaraya . un kurdu filan biraz daha iyi 28 Haziran, 2018 tarihinde murat0740 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 28 Haziran, 2018 gönderildi yem çeşitliliği olması lazım sen her gün aynı yemeği yediğini düşün empati kur anlayacaksın un kurdu yağlandırır canlını canlı için sağlıklı olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi ne verebilirim kolay olucak şekilde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi sadece bu yemekleri versem ölurmu peki Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 28 Haziran, 2018 gönderildi un kurdu verebilirsin haftada bir tartara ya da dubia verebilirsin türleri değiştir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi un kurdu ve tartara vermeye karar verdim ama araştırma yapdığımda erkek tartaralar zıplıyor larmıiş kısa sureli uçuyorlarmış ve kotu kokuyuyorlarmış doğru mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 28 Haziran, 2018 gönderildi un kurduda kötü kokuyor nemlendiği için Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi aşırı rahatsız ederlermi evi havaladırsak filan kokusu gidermi tartara bocegi bide zıplıyormuş doğrumu tırmanabilir mi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 28 Haziran, 2018 gönderildi hepsi şuan elimde mevcut kaplarını açmadıkça koku yapmıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi tartara kaçar mı tırmanır mı kapdan dışarı kaçarmı kapagın dışını kesip sineklik mı takıyorsun yoksa direk mi kapatıyorsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 28 Haziran, 2018 gönderildi bide hamam bocegi için vaselina şartmış bu vazelin mi ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 29 Haziran, 2018 gönderildi Dubia tercih edin, yavaş, zıplamaz, tırmanmaz kabı temiz tutulursa koku da yapmaz protein seviyesi de yüksek. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 29 Haziran, 2018 gönderildi ben diyorum ki hamam boceği yerine çekirge verebilir miyim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 29 Haziran, 2018 gönderildi yada cırcır boceği Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 29 Haziran, 2018 gönderildi murat0740, 56 dakika önce yazdı: ben diyorum ki hamam boceği yerine çekirge verebilir miyim murat0740, 39 dakika önce yazdı: yada cırcır boceği Her ikisi de olur, cırcırlar hızlıdır, biraz da sıçrayabilirler, çekirgeler iyi zıplar ama hızlı değiller. Cırcırlar gece çok öterler evde sorun olmasın dikkat et:) Çekirge en kaliteli yem ama dubia nin saklama bakım ve üreme koşulları daha kolaydır, evde kaçarlarsa üreyemezler merak etme, 32-35 derece civarı sıcaklık arıyorlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 29 Haziran, 2018 gönderildi hamam boceği bende beslemek isterdim kolay filan ama ailem sıkıntı hamam boceği diyince birden geri çekildiler hemen misafir filan eve gelmez dedi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 29 Haziran, 2018 gönderildi gece öterlerse filan balkona koysam sıkıntı olur mu ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 29 Haziran, 2018 gönderildi Eğer ki aileniz bu konuda izin vermiyorsa pek besleme işine girmeyiniz çünkü sürekli canlı yem sorunun olacak ve sürekli aileniz karşı çıkarsa olan canlıya olacak tavsiyem ailenizin izin vermesinden sonra canlı sahiplenmeniz çürümüş bir meyveyi siz yemezsiniz veya her gün aynı yemeği siz yemezsiniz onun gibi düşünün sonuçta bir canlı besleyeceksiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
murat0740 0 29 Haziran, 2018 gönderildi tamam ailem ile anlaşdım dubai hamam bocegi ve un kurdu vericem olur mu bu 2 si ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tworsty 8 30 Haziran, 2018 gönderildi uygundur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş