Jump to content
Ceronimo

Yavru Geckom

Önerilen İletiler

4 aylık bir geckom var nem mağarası yapmak istiyorum malzeme olarak peçete kullanmayı düşünüyorum nası yapıcağımı anlatırmısınız ayrıca şu anda elimde d3 süz kalsiyum var d3 lü ve multivitamin bütçem yüzünden hemen alamayabilirim çok sıkıntı olurmu?

VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ceronimo, 5 dakika önce yazdı:

4 aylık bir geckom var nem mağarası yapmak istiyorum malzeme olarak peçete kullanmayı düşünüyorum nası yapıcağımı anlatırmısınız ayrıca şu anda elimde d3 süz kalsiyum var d3 lü ve multivitamin bütçem yüzünden hemen alamayabilirim çok sıkıntı olurmu?

Ben kendi geckom için dondurma kabının kapağını deldim. İçine torf koydum(a101 de bulabilirsin) ve suyla nemlendirme yaptım. İçine girebilsin diyede kapağın tepesine uygun bir boyutta delik açtım . Deliği açarken ben matkap ve yuvarlark bir delme aleti kullandım . Sen lehim makinasınıda kullanabilirsin . Ancak dikkat etmen gereken nokta hayvanın delikten geçerken yaralanmaması deliğin çerçevesinin pürüssüz olmasına dikkat et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ben kendi geckom için dondurma kabının kapağını deldim. İçine torf koydum(a101 de bulabilirsin) ve suyla nemlendirme yaptım. İçine girebilsin diyede kapağın tepesine uygun bir boyutta delik açtım . Deliği açarken ben matkap ve yuvarlark bir delme aleti kullandım . Sen lehim makinasınıda kullanabilirsin . Ancak dikkat etmen gereken nokta hayvanın delikten geçerken yaralanmaması deliğin çerçevesinin pürüssüz olmasına dikkat et.
Torf yavru bir gecko için sıkıntı olur demişti sorduğum birisi o yüzden peçete dedim ayrıca kaba üstten değilde yandan delik açsam olurmu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ceronimo, 5 dakika önce yazdı:

Torf yavru bir gecko için sıkıntı olur demişti sorduğum birisi o yüzden peçete dedim ayrıca kaba üstten değilde yandan delik açsam olurmu?

kağıt havlu kullanacaksan ılık ve nemli peçeteleri bir kabın içinede koyabilirsin. yandan delik açınca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kağıt havlu kullanacaksan ılık ve nemli peçeteleri bir kabın içinede koyabilirsin. yandan delik açınca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tamamdır sağolun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wildman, 2 saat önce yazdı:

A101den aldığınız torfun içerisinde buyuk ihtimal kimyasallar vardır bu canlinizin sağlığını bozar zamanla, önerilen her zaman cocopeat torftur fiyat olarakta uygun bir torf çeşidi zaten başka torf kullanmanizi onermem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
A101den aldığınız torfun içerisinde buyuk ihtimal kimyasallar vardır bu canlinizin sağlığını bozar zamanla, önerilen her zaman cocopeat torftur fiyat olarakta uygun bir torf çeşidi zaten başka torf kullanmanizi onermem
Nerelerde bulabilirim bunu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ceronimo, 21 dakika önce yazdı:

PetShop’larda, N11 GittiGidiyor gibi alışveriş sitelerinde. Hindistan cevizi torfu olarak geçer. Şu an kağıt havluları ince ince yırtıp ıslatarak kullanabilirsiniz. 6-7 aylık olunca torfa geçiş yapmak uygun olur diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Peki sağolun

PetShop’larda, N11 GittiGidiyor gibi alışveriş sitelerinde. Hindistan cevizi torfu olarak geçer. Şu an kağıt havluları ince ince yırtıp ıslatarak kullanabilirsiniz. 6-7 aylık olunca torfa geçiş yapmak uygun olur diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ceronimo, 39 dakika önce yazdı:

Canlı biraz daha buyudugunde geçebilirsiniz aynen, bauhausede var fiyatı da gayet uygun tek geckoyla aylarca gidecektir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.