Ceronimo 17 Oluşturuldu: 26 Temmuz, 2018 4 aylık bir geckom var nem mağarası yapmak istiyorum malzeme olarak peçete kullanmayı düşünüyorum nası yapıcağımı anlatırmısınız ayrıca şu anda elimde d3 süz kalsiyum var d3 lü ve multivitamin bütçem yüzünden hemen alamayabilirim çok sıkıntı olurmu? VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 26 Temmuz, 2018 gönderildi Ceronimo, 5 dakika önce yazdı: 4 aylık bir geckom var nem mağarası yapmak istiyorum malzeme olarak peçete kullanmayı düşünüyorum nası yapıcağımı anlatırmısınız ayrıca şu anda elimde d3 süz kalsiyum var d3 lü ve multivitamin bütçem yüzünden hemen alamayabilirim çok sıkıntı olurmu? VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben kendi geckom için dondurma kabının kapağını deldim. İçine torf koydum(a101 de bulabilirsin) ve suyla nemlendirme yaptım. İçine girebilsin diyede kapağın tepesine uygun bir boyutta delik açtım . Deliği açarken ben matkap ve yuvarlark bir delme aleti kullandım . Sen lehim makinasınıda kullanabilirsin . Ancak dikkat etmen gereken nokta hayvanın delikten geçerken yaralanmaması deliğin çerçevesinin pürüssüz olmasına dikkat et. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 26 Temmuz, 2018 gönderildi Ben kendi geckom için dondurma kabının kapağını deldim. İçine torf koydum(a101 de bulabilirsin) ve suyla nemlendirme yaptım. İçine girebilsin diyede kapağın tepesine uygun bir boyutta delik açtım . Deliği açarken ben matkap ve yuvarlark bir delme aleti kullandım . Sen lehim makinasınıda kullanabilirsin . Ancak dikkat etmen gereken nokta hayvanın delikten geçerken yaralanmaması deliğin çerçevesinin pürüssüz olmasına dikkat et.Torf yavru bir gecko için sıkıntı olur demişti sorduğum birisi o yüzden peçete dedim ayrıca kaba üstten değilde yandan delik açsam olurmu?VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 26 Temmuz, 2018 gönderildi Ceronimo, 5 dakika önce yazdı: Torf yavru bir gecko için sıkıntı olur demişti sorduğum birisi o yüzden peçete dedim ayrıca kaba üstten değilde yandan delik açsam olurmu? VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi kağıt havlu kullanacaksan ılık ve nemli peçeteleri bir kabın içinede koyabilirsin. yandan delik açınca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 26 Temmuz, 2018 gönderildi kağıt havlu kullanacaksan ılık ve nemli peçeteleri bir kabın içinede koyabilirsin. yandan delik açınca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Tamamdır sağolunVIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 26 Temmuz, 2018 gönderildi Wildman, 2 saat önce yazdı: Ben kendi geckom için dondurma kabının kapağını deldim. İçine torf koydum(a101 de bulabilirsin) ve suyla nemlendirme yaptım. İçine girebilsin diyede kapağın tepesine uygun bir boyutta delik açtım . Deliği açarken ben matkap ve yuvarlark bir delme aleti kullandım . Sen lehim makinasınıda kullanabilirsin . Ancak dikkat etmen gereken nokta hayvanın delikten geçerken yaralanmaması deliğin çerçevesinin pürüssüz olmasına dikkat et. A101den aldığınız torfun içerisinde buyuk ihtimal kimyasallar vardır bu canlinizin sağlığını bozar zamanla, önerilen her zaman cocopeat torftur fiyat olarakta uygun bir torf çeşidi zaten başka torf kullanmanizi onermem Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 26 Temmuz, 2018 gönderildi A101den aldığınız torfun içerisinde buyuk ihtimal kimyasallar vardır bu canlinizin sağlığını bozar zamanla, önerilen her zaman cocopeat torftur fiyat olarakta uygun bir torf çeşidi zaten başka torf kullanmanizi onermemNerelerde bulabilirim bunu?VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 26 Temmuz, 2018 gönderildi Ceronimo, 21 dakika önce yazdı: Nerelerde bulabilirim bunu? VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi PetShop’larda, N11 GittiGidiyor gibi alışveriş sitelerinde. Hindistan cevizi torfu olarak geçer. Şu an kağıt havluları ince ince yırtıp ıslatarak kullanabilirsiniz. 6-7 aylık olunca torfa geçiş yapmak uygun olur diye düşünüyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 26 Temmuz, 2018 gönderildi Peki sağolun PetShop’larda, N11 GittiGidiyor gibi alışveriş sitelerinde. Hindistan cevizi torfu olarak geçer. Şu an kağıt havluları ince ince yırtıp ıslatarak kullanabilirsiniz. 6-7 aylık olunca torfa geçiş yapmak uygun olur diye düşünüyorum.VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 26 Temmuz, 2018 gönderildi Ceronimo, 39 dakika önce yazdı: Nerelerde bulabilirim bunu? VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Canlı biraz daha buyudugunde geçebilirsiniz aynen, bauhausede var fiyatı da gayet uygun tek geckoyla aylarca gidecektir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş