CyBeRr 1.129 Oluşturuldu: 21 Kasım, 2014 Bu da bizim hatunun Dragon'u ;D Ve tabi şuan oldukça büyüdü ;D 250gr üzeri yavrumuz Bu da Brkfrt ile yaptığımız teraryum Taban malzemesi şimdilik yok çünkü yakın zamanda taşınacağız o kadar kumu doldur boşalt olmasın diye bu şekilde kullanıyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
pumpfriction 23 21 Kasım, 2014 gönderildi Ben bunu bilmiyordum! Ama çok güzelmiş, hem canlı hem teraryum... Güle güle büyüt Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 2 Aralık, 2014 gönderildi Küçükken müthiş sempatik pozlar vermiş, sevilmeyecek gibi değil. Bu hayvanları renk dönüşümleri muhteşem bir şey. Maşallah... 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 3 Aralık, 2014 gönderildi Çok güzel, ilk günden bu yana favorim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 3 Aralık, 2014 gönderildi Küçükken müthiş sempatik pozlar vermiş, sevilmeyecek gibi değil. Bu hayvanları renk dönüşümleri muhteşem bir şey. Maşallah... Teşekkürler gönlümüzü fethetti o hareketler ile Ben bunu bilmiyordum! Ama çok güzelmiş, hem canlı hem teraryum... Güle güle büyüt Nasıl bilmezsin abi yaw ufak birşey de değil Çok güzel, ilk günden bu yana favorim Dişi çıkınca planlar suya düştü ama kısmet ;D 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 3 Aralık, 2014 gönderildi Sorma ya baya düştü. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Guest bahri_uysal 3 Aralık, 2014 gönderildi Maşallah Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 9 Aralık, 2014 gönderildi Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
0je 1 7 Mayıs, 2015 gönderildi Ufakken çok tatlıymış hep böyle kalsalar keşke...büyümeyen bir bd çoğu kişinin hayali olsa gerek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 15 Mayıs, 2015 gönderildi Ufakken çok tatlıymış hep böyle kalsalar keşke...büyümeyen bir bd çoğu kişinin hayali olsa gerek Büyümüş de olsa insanın gözündeki yeri ayrı. Yavrudan büyüttüğüm bir canlıyı kaybetmek çok üzdü beni :rip: :rip: Bugün orkide mantisin ters dönmesi ve artık ömrünün dolması sebebi ile Gollum ile uzun zamandır çekmek istediğim bir video için konu mankeni bulmuş oldum. Biraz için cız etmiş olsa da sonuçta ömrünü hayli hayli doldurmuştu. http://youtu.be/W_LBf4XQypk Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erkan 1 15 Mayıs, 2015 gönderildi basslarla çok uyumlu olmuş çiğnemesi. afiyet olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Montium 62 15 Mayıs, 2015 gönderildi Geçmiş olsun abi, çiftleşemeden öldü ha, üzüldüm. :rip: Ama Canberkle ortak düşüncemiz olan "Buki - mantis" durumunu yapmayıp köse Sakallıya vermen daha da üzdü. =( Gollom'a yarasın bari. :içme: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 15 Mayıs, 2015 gönderildi En masum o göründü gözüme o anda. Bettle hayatta olsa idi muhtemelen ona verirdim. Ama gollum da bir ergen olduğu için onu tercih ettim. Afiyetle de yedi Golluma yarasın. Orkide mantis de daha önceki gün waxworm yemişti tatlı niyetine gelmiştir gollum a Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 15 Mayıs, 2015 gönderildi Geçmiş olsun abi, çiftleşemeden öldü ha, üzüldüm. :rip: Ama Canberkle ortak düşüncemiz olan "Buki - mantis" durumunu yapmayıp köse Sakallıya vermen daha da üzdü. =( Gollom'a yarasın bari. :içme: Buğra ölüyse bukalemuna yedirmek aksiyonlu olmaz :dil: gollum güzel tercih olmuş. Başarılı :matrix: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 15 Mayıs, 2015 gönderildi Canlı olsa da bukalemun için risk var bence ben vermezdim canlı iken. Hem orkideye kıyamazdım hem de bukalemuna birşey olur diye korkardım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 15 Mayıs, 2015 gönderildi Kesinlikle canlı mantisi bukalemuna yedirmek çok büyük tehlike. Bir videoda kuşun kanadını kırdığını hatırlıyorum. Bukalemunun dilini koparır. Düşüncesi olmasına karşın doğa nın cevabı aşağdaki linkte saklı https://www.youtube.com/watch?v=z3oh73amxQo Muhteşem bir belgesel. 55 gb lık bir yer kaplıyor. Bende mevcut. içinde 10 adet belgesel var. Bu sürüngen ve amfibi kısmından. aMa hayranlıkla izlemiştim... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 15 Mayıs, 2015 gönderildi Madagaskar belgeseli miydi? Onu izleyeceğim hala bir ara indirip Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 15 Mayıs, 2015 gönderildi Madagaskar belgeseli miydi? Onu izleyeceğim hala bir ara indirip en kısa zamanda izlemeni tavsiye ederim. SAdece sürüngenler değil tüm çekimler üst düzey. Kalite akıyor akıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Montium 62 15 Mayıs, 2015 gönderildi Bende Madagaskar BBC belgeseli var ama sanki yoktu böyle bir sahne. Eskiydi de sanki dvd. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
rasimm07 1 20 Mayıs, 2015 gönderildi merhabalar bende meraklandım şimdi gigabaytı önemli değil tam linkini bilen varsa atabilirmi ? bende izleyeyim bayılırım madagaskar belgesi diye arasam bulurmuyum akşam indirip izleyeyim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 20 Ağustos, 2015 gönderildi Konu çok eski de kalmış Big Boss ile güncelleyelim :matrix: The Big Boss 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 21 Ağustos, 2015 gönderildi SAakallı ejderin ne olduğunu bilmesem kurbağa derim buna Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Montium 62 23 Ağustos, 2015 gönderildi Ev sakinlerinin "ağır abi" temalı pozları moda şuan anlaşılan. :cool: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 23 Ağustos, 2015 gönderildi Ev sakinlerinin "ağır abi" temalı pozları moda şuan anlaşılan. :cool: Karanlık tarafa geçiş var bu ara cidden Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 17 Ekim, 2015 gönderildi Bizim bıdıklar ;D 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş