Okyanus 0 Oluşturuldu: 27 Mayıs, 2019 Herkese selamlar, çok fazla araştırdım fakat tam bir karar veremedim ve size danışmaya karar verdim.Hem UVB ışını sağlayan hem de ISITAN bir lamba önerisi istiyorum fiyat aralığı 100 liraya kadar olsun lütfen şimdiden teşekkür ederim. Saygılar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArboRealist 48 27 Mayıs, 2019 gönderildi Okyanus, 8 saat önce yazdı: Herkese selamlar, çok fazla araştırdım fakat tam bir karar veremedim ve size danışmaya karar verdim.Hem UVB ışını sağlayan hem de ISITAN bir lamba önerisi istiyorum fiyat aralığı 100 liraya kadar olsun lütfen şimdiden teşekkür ederim. Saygılar maalesef sadece uvb verenler bile 150 tl gibi fiyatlara satılıyor jbl luv light hem ısı hem uvb verir ama fiyatını hatırlamıyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 28 Mayıs, 2019 gönderildi Belirtmiş olduğunuz rakamlarda hem ısıtan hem uvb veren lamba bulmanız imkansız. En son 300 küsürlerdeydi fiyatları. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Okyanus 0 28 Mayıs, 2019 gönderildi arowana heco, 8 dakika önce yazdı: Belirtmiş olduğunuz rakamlarda hem ısıtan hem uvb veren lamba bulmanız imkansız. En son 300 küsürlerdeydi fiyatları. Hallettim teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş