deniz1001 1 Oluşturuldu: 26 Haziran, 2019 Merhabalar yaz döneminden dolayı yılanımın kaldığı oda 31-32 dereceleri görüyor çatı katı olduğu için sıcaklık uzun süre bu değerlerde sabit kalıyor 1 ay oldu yem kabul etmiyor klima alacak gücüm yok vantilatör denedim ama pek fayda yok termometreden ısı değerini takip ediyorum evin her yeri aynı sıcaklıkta çözüm için önerisi olan var mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
deniz1001 1 26 Haziran, 2019 gönderildi Yardımlarinizi bekliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ahmyildiz 63 26 Haziran, 2019 gönderildi Gün içerisinde fırsat buldukça soğuk suyu sprey yardımı ile yaşam alanına sıkabilirsiniz. Bir de yaşam alanını mümkün olduğu kadar yere yakın koyun. Evin zemininde sıcaklığı ölçmeyi deneyin öncelikle. Soğuk hava aşağı çöker sıcak hava yukarı çıkar. Su kabını büyütüp soğuk su koyarsanız onunda faydasını görürsünüz. Kısa bir süre de olsa bu tip anlık çözümler işe yarayabilir tabi dediklerimi gün içinde sık sık uygulamaya vaktiniz varsa. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş