Jump to content
Shaco

Crested Gecko Ve Yosun

Önerilen İletiler

Merhaba, Crested Teraryumuna Yapay Bitki Koymak İstiyordum. Balık Da Beslediğim İçin Akvaryum dan Çıkardım Yapay Bitkiyi Yosun Tutmuş.Elimden Geldiğince Temizledim Ama Hala Minik Parçalar Var. Bu Geckolar İçin Safe Plant Listesinde Mi. Biliyorum Çeşit Çeşit Yosun Var Ama Sorun Çıkar Mı? Ayrıca Sıcak Suda Bekletmeme Gerek Var Mı Aylardır Akvaryumda Zaten? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crested, 2 saat önce yazdı:

Sıcak Suda Yosun lar Ölür Mü

Sıcak suda uzun süre bekletin akvaryumda beklemesi birşey degistirmez sonucta baliklarin bulunduğu suda duran bir malzeme steril değildir. Sarmaşık tarzinda veya geniş yapraklı yapay bitkiler daha iyi olabilir bulma şansınız varsa. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beklettim. Bir de Elimde Bu Tür Bitki Var Ama Susuz Ortama Pek Uygun Değil Çünkü Plastik Olduğu İçin Suyun Yüzeyine Doğru Kalksın Diye Yapılmış

15629995462466025053353991981864.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Az Önce Fark Ettim Silikonla Yapıştırılmış Bu Kaynar Suya Koyunca Birbirinden Ayrılmışlar. Bunu Koyayım Mı? Teraryuma Akvaryum Silikonu Olduğunu Zannetmiyorum Ama Yıllarca Akvaryumlarda Kullandık. 

15630100161601327657737434288742.jpg

15630100841866923978583307232722.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crested, 20 dakika önce yazdı:

Az Önce Fark Ettim Silikonla Yapıştırılmış Bu Kaynar Suya Koyunca Birbirinden Ayrılmışlar. Bunu Koyayım Mı? Teraryuma Akvaryum Silikonu Olduğunu Zannetmiyorum Ama Yıllarca Akvaryumlarda Kullandık. 

15630100161601327657737434288742.jpg

15630100841866923978583307232722.jpg

Bendede bu dekordan var ama şahsen ben kullanmam yapısı hafif sert ve  sivri kisimlar cok fazla, elimizle dokundugumuzda bize zarar vermez ama canliya zarar vermeyeceğinin garantisi yok, internette satılan yapay sarmaşıklar var onlardan alıp iyice yıkayıp kullanabilirsiniz. Dediğim gibi kullanmayın demiyorum ama ben kullanmam kendi fikrim bu şekilde, diğer bitkide dediginiz gibi su tutma özelliği yok o konulabilir ama nemlendirmeyi daha fazla yapmanız gerekebilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu şekilde yapay sarmaşık alıp sarıp kullanabilirsiniz su tutan malzeme kendim kullanıyorum fotoğrafta belli oluyordur sanırım, 1 hafta bu şekilde  kullanmanizda bir sorun olmaz sadece fazla spreyleme yaparsiniz acele etmenize gerek yok güzel olsun yeterki 🙂

IMG_20190713_135759.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.