CyBeRr 1.129 Oluşturuldu: 20 Ocak, 2015 Bu aralar gerçekten güzel dökümanlar paylaşılıyor. Hepsini görmekten mutluluk duyuyorum ve farklı bilgilere ulaşıyoruz. Hazırlayan herkese çok teşekkür ederim. Bende böyle bir taslak hazırladım. Dilerseniz kullanabilirsiniz çeviri ve tanıtım yazılarınızda. Böylece tek tip olur ve daha şık durur diye düşünüyorum. Kullanmasanız da canınız sağolsun :laugh: Saygılar Konu: “Canlının Bilinen Adı (Canlının Latince Adı)” [b][size=14pt]Bilinen Adı[/size][/b] [b][size=14pt]Latince Adı[/size][/b] (Canlının göze hitap eden bir fotoğrafı) [b][size=14pt]Boyutları[/size][/b] [b][size=14pt]Cinsiyet Ayrımı[/size][/b] (Mümkün ise fotoğraflı) [b][size=14pt]Teraryum[/size][/b] (Örnek Teraryum Fotoğrafları) [b][size=14pt]Işıklandırma, Isı ve Nem[/size][/b] (Özel aydınlatma gerekiyor ise örnek ürün isimleri) [b][size=14pt]Taban Malzemesi[/size][/b] [b][size=14pt]Beslenme[/size][/b] [b][size=14pt]Su[/size][/b] [b][size=14pt]Handling[/size][/b] [b][size=14pt]Üreme[/size][/b] [b][size=14pt]Ek Bilgiler[/size][/b] [i]Çeviri [b]Reptula[/b]'ya aittir. Lütfen izinsiz paylaşım yapmayınız.[/i] Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
WaterLilly 3 20 Ocak, 2015 gönderildi Çok teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Guest Bearded 20 Ocak, 2015 gönderildi teşekkürler Kaan abi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 20 Ocak, 2015 gönderildi Önemli değil değişiklik ve öneri fikirleriniz olur ise duymak isterim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
WaterLilly 3 20 Ocak, 2015 gönderildi Canlının orjini eklenilebilir. :admin: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ErcanSarıkaya 0 20 Ocak, 2015 gönderildi Gayet mantıklı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 30 Nisan, 2015 gönderildi Ampul sağlam yanmış Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş