Jump to content
diablo

Sakallı Ejderim

Önerilen İletiler

Dişi mize yeni mekan

DSC_4140.jpg

DSC_4141.jpg

DSC_4142.jpg

DSC_4146.jpg

DSC_4244.jpg

Sadece göz ve çevresi:''ben bir zamanlar dinazordum'' diye bağırmıyor mu sizcede ?

DSC_4250.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence komplesi mini dinozorum diye bağırıyor  :yanındakinegülme: bu yumuşak kumdan halen memnun musun Canberk? Çok sevmiştin di mi sen bunu...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu yumuşak kumu herkese tavsiye ediyorum. Kumda koku hiç olmuyor. Sıvı dışkı kum tarafından emiliyor. 40 derecede kutuyup gidiyor. Dışkıda kumla birlikte alınınca tadından yenmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

merhabalar

bende ejderlerimi kumlu zeminde beslemeyi seviyorum ama genelde hep zararlarından bahsediliyor yemle beraber mutlaka bir miktar kum yiyor hayvan ama doğal ortamındada bundan farklı olacağını zannetmiyorum.yediği zaman sindiremediği veya içeride biriktirip atamadığı gibi bir sürü makale okudum ama yurt dışı forumlarda genelde hep kumlu zeminde bakılıyor yaş /ay sınırı verilmeden hatta zeminden ısıtmanın daha verimli olduğunu gelişimsel olarak denemiş kanıtlamış bazı makaleler de okumuştum yurt dışı menşeili forumların birinde ve zemin yine yumuşak kumlu zemindi.,Ucu açık bir konu gibi geldi bence tecrübeler paylaşılırsa aydınlanırız diye düşünüyorum,bende zeminden kablo ile ısıtıyorum bir kısmını terrarıumun ve genelde ısısı yüksek olan yerde gezindiğini fark ediyorum,ısıtıcı kaya kullanınca başka köşelerde kendine kum kazıp içine yattığını gözlemledim bir kaç defa, bütün gün kayanın üzerinde durmuyor veya durmak istemiyor sıkılıyor sanırım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kazmak doğalarında var. Ben 14 günlükken aldım, kumda büyüttüm 2 yaşına getirdim çiftleştirdim yumurta aldım. Ama kum exo terra nınki kadar ince taneli olmalı ki tıkamasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.