Canulas 0 Oluşturuldu: 18 Nisan, 2020 (düzenlendi) Hepinize Merhabalar forumda yeniyim ve bir ball piton edinmek istiyorum ondan öncesinde herşeyini tamamlayıp öyle alacağım ve size birkaç sorum olacaktı 60x40xh30 cm lik bir teraryum buldum ama yüksekliği konusunda emin olamadım sizce yeterli mi yüksekliği eğer değilse ne kadar olmalı ikinci olarak ömürlük bir teraryum almak istiyorum ama yılan tam büyük boyuta ulaştığında bu teraryum sizce yeterli olacakmıdır eğer olmaz derseniz bana teraryum ölçüleri önerebilirmisiniz acaba şimdiden çok teşekkür ederim ve elinde satılık yavru ball piton olan varsa ulaşırsa çok sevinirim 18 Nisan, 2020 tarihinde Canulas tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ahmyildiz 63 18 Nisan, 2020 gönderildi Ömürlük teraryum istiyorsanız min 80x40x40 bir teraryum almanızda fayda var. 40cm yükseklik yeterli ancak 60 cm uzunluk yetişkinlikte yeterli olmayacaktır. 2 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Canulas 0 18 Nisan, 2020 gönderildi ahmyildiz, 7 saat önce yazdı: Ömürlük teraryum istiyorsanız min 80x40x40 bir teraryum almanızda fayda var. 40cm yükseklik yeterli ancak 60 cm uzunluk yetişkinlikte yeterli olmayacaktır. Çok teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 15 Ocak, 2021 gönderildi ahmyildiz, 18.04.2020 - 12:38 yazdı: Ömürlük teraryum istiyorsanız min 80x40x40 bir teraryum almanızda fayda var. 40cm yükseklik yeterli ancak 60 cm uzunluk yetişkinlikte yeterli olmayacaktır. saklama kabı olarak ne önerirsin yavruyken ve adult boya ulaşınca kaç litrelik saklama kabı kullanmalıyız yavruyken 15 yetermi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mfn34 0 1 Temmuz, 2021 gönderildi 80*40*40 lık teraryum yerine 90*45*45 lik kullansam yılan strese girer mi? Birkaç yerde fazla büyük teraryumlarda strese gireceği yazıyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
borga123 295 2 Temmuz, 2021 gönderildi Yavru ballerde ömürlük teraryum söz konusu olamaz. Mağarası ve su kabının gireceği boyda olması yeterli. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş