Jump to content

Önerilen İletiler

Herkese merhaba ben tarantula tarafından ısırılmadım hatta ısıralacağımı da düşünmüyorum fakat olur da ısırıldım ve doktora gitmek zorunda kaldım doktora anlattım ve doktor da beni şikayet etti canlılarımı alırlar mı sizce. Doktorluk durum olmaz belki ama zorunda kalırsam diye sormak istedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Marsmelowe, 10 saat önce yazdı:

Herkese merhaba ben tarantula tarafından ısırılmadım hatta ısıralacağımı da düşünmüyorum fakat olur da ısırıldım ve doktora gitmek zorunda kaldım doktora anlattım ve doktor da beni şikayet etti canlılarımı alırlar mı sizce. Doktorluk durum olmaz belki ama zorunda kalırsam diye sormak istedim

emoji3577.pngemoji3577.png

bu durumlarda senin tıbbi durumun daha önemli eğer ısırılırsan doktora gitmen gerekli her duruma karşı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Doktor raporuna özellikle tarantula ısırmış o yüzden gelmiş şöyle böyle uzun uzun yazarsa alırlar. Ben daha önce sincap ısırması dolayısıyla gittim sorun olmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hem alırlar hem para cezası alırsın ama kim neden böyle bir şey için bu kadar uzun bir süreci kaldırmaya çalışsın ki? Mahkeme süreci öyle kolay bir süreç değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pratensis, 6 saat önce yazdı:

Hem alırlar hem para cezası alırsın ama kim neden böyle bir şey için bu kadar uzun bir süreci kaldırmaya çalışsın ki? Mahkeme süreci öyle kolay bir süreç değil.

Hocam o kadar zor değil. Benim sincabımı cimere şikayet etmişlerdi tak diye evi basıp götürdüler cezayı da kitlediler 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.