Jump to content
Baran4k

timer ayarlama

Önerilen İletiler

Ok işareti güncel saati gösterecek şekilde kurulacak. Yandaki tuş saat işaretinde olacak. Ve Basılı kısımlarda taktığın cihaz çalışacak Tırnak yukarıda iken de duracak :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben  de  uzun  zamandir  kullaniyorum  canlılarda  . Kaaninda  dedigi  gibi  yandaki  siyah  tırnak lar  basili  oldugu  saat  dilimlerinde  calisir  en  az  5  dk  sanirim  . Yandaki  düğme  de  ister  saatli  ister  surekli  calismasini  saglar 

Ondeki  ok  isaretine  saat  kacsa  cevirmen  ve  arada  kontrol  etmende  fayda  var  baran  . Güle güle kullan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aynı cihazdan almıştım uzun zamandır öylece duruyordu çünkü sorduklarım çok karmaşık anlatmıştı. Bu anlatımlar çok faydalı oldu. Konuyu açana da cevaplayanlara da teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dijital alana kadar demişsin, elektrik kesintisi yoksa daha güvenilir bunlar

Ben de daha çok seviyorum manuel, evde 10 tane faal çalışan var sanırım 1 tanesi bozuldu sadece, iyi oran bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de İkea'dan indirimdeyken almıştım oldukça ucuz bir rakama, benle birlikte alanlar birkaç yıldır sorunsuz kullanıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Manuel olanların bozulacağını sanmıyorum. Ben de uzun zamandır kullanıyorum elektrik sıkıntıları hariç başka bir sıkıntı olmadı. Dijitalleri de oldukça kullanışlı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.