Jump to content
MustafaTuna

Phyllium Giganteum

Önerilen İletiler

Arkadaşlar Bazı Makalelerde Yeni Çıkmış Giganteumu Sadece Gülle Beslerseniz Ölür Gibi Şeyler Gördüm Meşeyle Falanda Beslemek Gerekmiş Heralde Yavruları Sizce Doğrumu Bizim Burda Sadece Gül Var Benim Med. Ext. Sopa Böcegi gayet iyi yiyor gülü acaba giganteum,sicifollium,Tiaratum Türlerinide Sadece Gülle Üretebilirmiyim Acaba Mümkünmüdür Bu Başka Yaprak Yok Elimde Yavrular Sadece Gül Yerse Ölürmü Acilllll Lütfen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hangi makalelerde yazıyor ?? Tek tip yaprakla beslenebilirler ama yapraklar temiz ve ilaçsız olmalı.  

tarihinde saydemir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
19 hours ago, MustafaTuna said:

Aslında Okuduģum Yerde Ölür Yazmıyor giganteum ölüm riski olan bir canlı 2 çeşit yaprakla beslerseniz ölüm riski daha aza iner diyordu yani tek çeşitle ölümriski %85 ise 2 çeşit yemle %75 falan yazıyordu Ama Yurdisindaki Üreticilere Sordum Ben Ben Öyle Oldugunu Düşünmüyorum Yemden Kaynaklı Oldugunu Duşunmuyorum Diyor 1 hafta önce okudum bulamadım şimdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tek çeşit yaprakla besleyebilirsin, sıkıntı olmaz. Yabancı üreticiler genelde böğürtlen kullanıyor. Böğürtlen yiyen türler gül de yer. Bazı yabancı kaynaklarda gül yazmayabilir ama böğürtlen yazıyorsa gül ile de beslenebilir. Phyllium türleri biraz nazlıdır ama. Yumurtadan ilk çıktıklarında bir süre yemeyebilirler. Yaprakların kenarlarını kesip verirsen yavrulara daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hypoiodous, 24 dakika önce yazdı:

Tek çeşit yaprakla besleyebilirsin, sıkıntı olmaz. Yabancı üreticiler genelde böğürtlen kullanıyor. Böğürtlen yiyen türler gül de yer. Bazı yabancı kaynaklarda gül yazmayabilir ama böğürtlen yazıyorsa gül ile de beslenebilir. Phyllium türleri biraz nazlıdır ama. Yumurtadan ilk çıktıklarında bir süre yemeyebilirler. Yaprakların kenarlarını kesip verirsen yavrulara daha iyi olur.

Hallettim dostum hayvana yol artı kabuk stresine girmişti üstüne 2 koluda birden koptu dogal olarak 1 hafta yem yemedi ama simdi toparladı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.