Jump to content
Montium

1.1 Madagaskar Dev Gündüz Kelerleri

Önerilen İletiler

Şunların rengine duruşuna herşeyine hastayım çok güzel Buğra :)

Bebiş istiyoruz

EVet katılıyorum aynı mücevher (zümrüt) gibi renkleri, çok orjinaller...

:thanks: :)

Renkleri bana o kadar ilginç gelmiyor ama ülkemizde pek yeşil sürüngen yok, belki o yüzden değişik geliyordur. Veya ben alıştım renklerine sıpaların ama sonuçta çok güzeller bu yaratıklar.  :D  :dans:

Çiftimiz birliktelik gerçekleştirir ve nur toplarımız olursa da çok mutlu edecekler beni.  :hatch:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oğlan canavarlaşıyor yavaş yavaş (fotolardaki sadece [glow=red,2,300]CHUCKY[/glow] ) ; kız diyette hep nedense, sorunlu deri ve yem yemesi olarak, kafa yapısında da sorun var gibi geldiği günden beri  :arştır: :sigara: :

17659524626_802fbfce25_h.jpg

17065364083_c68f5f1fbb_b.jpg

17499473669_bdda8ff958_h.jpg

17686021491_d42c155115_h.jpg

17497771988_13145eaf05_h.jpg

[glow=red,2,300]ERKEK GÖRÜN ERKEK ADAM:[/glow]

17063661984_7e8cf720a2_b.jpg

17685945735_791ba4a0bc_h.jpg

17686005495_cc577aa3a0_h.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunları gördükçe isteğim kabardı. Yeşillere zaafım var :) yok mu daha yumurta ya :( gerçi Dişi az yiyorsa sıkıntılı olur yumurtlama süreci de. Yemine reptaboost mu katsan acaba. Belki biraz iştahını açar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunları gördükçe isteğim kabardı. Yeşillere zaafım var :) yok mu daha yumurta ya :( gerçi Dişi az yiyorsa sıkıntılı olur yumurtlama süreci de. Yemine reptaboost mu katsan acaba. Belki biraz iştahını açar

Sorun da şu ki daha mamayı sevdiremedim yazdan sonra. Yazın sanki yiyordu ama sonbahar-kışta mama vermediydim, dubia ve cırcır veriyordum hep. Dişiye yemin türü farketmeksizin hep erkekten kat kat az yiyor ama kesin olan bu ki, şimdiye dek hiç "vay be, iyi yedi" demedim dişiye, erkek ise her seferinde beni şaşırtıyor.

Dişi az yese de her gün yiyebiliyor ama, uzun bir süreç olacak gibi kilo alma süreci. Erkekten ayrı tutmak da fark ettirmemişti iştahını. Şuan dişi zaten çiftleşme kabul etmediğinden, Chucky de çok ısrarcı olmadığından birlikteler.

Sağlıklı, iştahlı bir dişi olsa 2-3 aya Chucky ile yavruları olur ama, neredeyse eminim. Chucky doğurgan hazır gelin bulsa affetmez ve en kısa zamanda bebeklerimiz ay başı gelmeye başlardı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.