Jump to content
brkfrt

0.0.1 El classico

Önerilen İletiler

Bizim bu el classico ısıtıcı pedin üzerinden kalkmıyor. Elime alıyorum ateş gibi olmuş, yılan dediğin soğuk olur benim bildiğim:) ısıtıcı 5w'lık ufak sadece minik bir bölümünde kabın. Kapatsam mı acaba ısıtıcı padi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimki de ayni sekilde isitici pedli bolumde fazlaca vakit geciriyor, ara ara obur tarafta kucuk bir tur atip sonra geri donuyor. Problem oldugunu dusunmuyorum cunku pedden once diskilama cok duzenli degildi simdi oldukca duzenli sekilde yapiyor, istahinda ve hareketlerinde de bi gariplik yok, sikinto yok gibi geliyor yani bana :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimki de ayni sekilde isitici pedli bolumde fazlaca vakit geciriyor, ara ara obur tarafta kucuk bir tur atip sonra geri donuyor. Problem oldugunu dusunmuyorum cunku pedden once diskilama cok duzenli degildi simdi oldukca duzenli sekilde yapiyor, istahinda ve hareketlerinde de bi gariplik yok, sikinto yok gibi geliyor yani bana :)

Aynen benimki de söylediğin gibi, ısıtıcı padi dışkılama düzensizliği için koydum zaten, ama ateş gibi olması korkutuyor beni. Yoksa bir problemi yok, iştahı hareketleri vs..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İsitici kaya termostatinin bozulup izgara olan beardedlar var. Ama benim sormak istedigim sey bu degildi. Bu kadar fazla isinmasi kotu bir sey mi? Sonucta sogukkanli bir hayvan biz hangi dereceyi verirsek o dereceye cikariyor vucudu. Sindirime yardimci olacagiz diye baska birseyden zarar vermeyelim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sindirim için gereken enzimler ile diğer enzimlerin denaturasyon sıcaklıkları önemli sanırım, başka önemli noktalar yoksa. Wikipedia'da yılanların sindirim için uygun vücut sıcaklığı 30 derece diyor ancak bu ne kadar güvenilirdir, Ball'larda da böyle midir bilmiyorum. Yaşamsal faaliyetler için önemli olan diğer enzimler de hangi sıcaklıklara kadar denature olmadan çalışabiliyorlar bilmek lazım.

Doğada yakıcı güneş altında durup veya kızgın kumlarda koşup ne zaman yeteri kadar ısındıklarını, ayaklarının yandığını bilip de esarette bilmemeleri de garip geliyor bana. Hatta su çok sıcak veya soğuk olduğunda bile hemen tepki veriyor mesela benim bukiler ve geckolar ancak bir ampule yanacak kadar yaklaşmayı dert etmiyor gibiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bahsettiğiniz olay bu sanırım,o kızartma olan BD'ler,yılanlar falan hepsinin yaptığı bu aslında.Bizim gibi değiller,çevreye göre vücut ısılarını ayarlıyorlar çok fark edilmeyecek bir ölçüde,yada yavaş yavaş bir artış olduğu zaman algılayamıyorlar  ;(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.