akudra 158 Oluşturuldu: 20 Eylül, 2020 Un kurtlarım için 'ankara canlı yem'den aldığım un kurdu yataklığım 2 seferdir güveleniyor ve çöpe atmak zorundayım sorun yaz sıcaklarından mı yoksa başka bir problemi var ve çözümü var mıdır? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 20 Eylül, 2020 gönderildi Kurtlar ve böcekler tırmanamasalar da yaşam alanlarının üstü açık bırakılmamalı, sineklik ile kapatılmaldır. Bu, canlı yemlerimiz kaçmasın diye değil, güve vb. canlılar yaşam alanlarına ulaşıp, yataklığa yumurtlamamaları içindir. İyi hobiler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 20 Eylül, 2020 gönderildi Bende hiç olmadı yataklığı kaç günde değiştiriyorsun ? Bende ağzı kapalı icinde patates vardı 3 gün evde olmadım geldiğimde patates cürümüştü katılaşmıştı ve ici kokuyordu ve hiç güvelenme olmadı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 20 Eylül, 2020 gönderildi sorun canlı yemlerde değil o yataklıklar 1 kiloluk olarak geliyor ve arta kalan içine koymadığım kısmı ayakkabı kutusuna koydum içinde un kurdu olmadan o da güveleniyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 20 Eylül, 2020 gönderildi mantis-jitsu, 5 dakika önce yazdı: sorun canlı yemlerde değil o yataklıklar 1 kiloluk olarak geliyor ve arta kalan içine koymadığım kısmı ayakkabı kutusuna koydum içinde un kurdu olmadan o da güveleniyor Eğer bulunduğu ortamda sizdeyken veya size gelmeden önce güve yumurtlamış ise olabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Egzo19 51 20 Eylül, 2020 gönderildi mantis-jitsu, 47 dakika önce yazdı: Un kurtlarım için 'ankara canlı yem'den aldığım un kurdu yataklığım 2 seferdir güveleniyor ve çöpe atmak zorundayım sorun yaz sıcaklarından mı yoksa başka bir problemi var ve çözümü var mıdır? Aynı sorunu bende yaşadım , poşetin içinde 2 tane bulmuştum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 20 Eylül, 2020 gönderildi Arkadaşlar kesin çözüm yataklık paketini buzluğa atmak.benim de şuan evimde güve problemi var ve sanırım o da aldığım yataklıktanmış. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Egzo19 51 20 Eylül, 2020 gönderildi Crested, 48 dakika önce yazdı: Arkadaşlar kesin çözüm yataklık paketini buzluğa atmak.benim de şuan evimde güve problemi var ve sanırım o da aldığım yataklıktanmış. Onu denerim teşekkürler bilgi için. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 21 Eylül, 2020 gönderildi Aldığınızda yataklıkta yumurtalar vardır. Başıma bir kaç defa geldi. Artık kendim yapıyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş