Jump to content
akudra

Güvelenme

Önerilen İletiler

Un kurtlarım için 'ankara canlı yem'den aldığım un kurdu yataklığım 2 seferdir güveleniyor ve çöpe atmak zorundayım sorun yaz sıcaklarından mı yoksa başka bir problemi var ve çözümü var mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kurtlar ve böcekler tırmanamasalar da yaşam alanlarının üstü açık bırakılmamalı, sineklik ile kapatılmaldır. 

Bu, canlı yemlerimiz kaçmasın diye değil, güve vb. canlılar yaşam alanlarına ulaşıp, yataklığa yumurtlamamaları içindir. 

İyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende hiç olmadı yataklığı kaç günde       değiştiriyorsun ?                                               Bende ağzı kapalı icinde patates vardı 3 gün evde olmadım geldiğimde  patates cürümüştü katılaşmıştı ve ici kokuyordu ve hiç güvelenme olmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sorun canlı yemlerde değil o yataklıklar 1 kiloluk olarak geliyor ve arta kalan içine koymadığım kısmı ayakkabı kutusuna koydum içinde un kurdu olmadan o da güveleniyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
mantis-jitsu, 5 dakika önce yazdı:

sorun canlı yemlerde değil o yataklıklar 1 kiloluk olarak geliyor ve arta kalan içine koymadığım kısmı ayakkabı kutusuna koydum içinde un kurdu olmadan o da güveleniyor

Eğer bulunduğu ortamda sizdeyken veya size gelmeden önce güve yumurtlamış ise olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mantis-jitsu, 47 dakika önce yazdı:

Un kurtlarım için 'ankara canlı yem'den aldığım un kurdu yataklığım 2 seferdir güveleniyor ve çöpe atmak zorundayım sorun yaz sıcaklarından mı yoksa başka bir problemi var ve çözümü var mıdır?

Aynı sorunu bende yaşadım , poşetin içinde 2 tane bulmuştum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kesin çözüm yataklık paketini buzluğa atmak.benim de şuan evimde güve problemi var ve sanırım o da aldığım yataklıktanmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crested, 48 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar kesin çözüm yataklık paketini buzluğa atmak.benim de şuan evimde güve problemi var ve sanırım o da aldığım yataklıktanmış.

Onu denerim teşekkürler bilgi için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.