Jump to content
Kry

Cor Snake Kacti

Önerilen İletiler

Teraryumdan kacmis evin icinde bulamyrum nereye girmis olabilir yada disari cikmis olabilirmi teraryumun havalandirma deligi haric biyerinde cikacak yer yoktu nasil cikti anlmyrum inslh evdedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Genelde köşelerden giderler çok yapışmayan bantlar boyacılıkta kullanılan o bantları belli yerlere koyarsanız oradan geçerken üstüne yapışabilir belki böylece canlıyı bulursunuz. Cornlar çok küçük deliklerden bile kaçabilirler dikkat etmek lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pencereler açık değilse kaçamaz (ya da kapı) illaki evdedir iyi arayınız yerlere dikkat ediniz halının altına girme olasılığı da olabilir bir yerde halı hafif kalkık ise altına girebilir üstüne basmayınız gececi canlılar o yüzden sabah hiç aramayın gece arayın teraryumu da iyice bakın belki çıkmamış bir yerde saklanıyor olabilir unutmayın evden çıkma yolu yoksa illaki evdedir iyi arasanız inşallah bulursunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
XPlot, 18 dakika önce yazdı:

Genelde köşelerden giderler çok yapışmayan bantlar boyacılıkta kullanılan o bantları belli yerlere koyarsanız oradan geçerken üstüne yapışabilir belki böylece canlıyı bulursunuz. Cornlar çok küçük deliklerden bile kaçabilirler dikkat etmek lazım.

Bant nasil yapcam kulanim sekil olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Kry, 4 dakika önce yazdı:

Bant nasil yapcam kulanim sekil olarak

Bence bant kullanma canlıya zarar verebilirsin. Hangi odada olduğundan emin değilsen oda kapı önlerine un dökebilirsin geçtiğinde belli olur. Ben öyle nerde olduğunu anlayıp bulmuştum. Halı altlarına dikkat et arkadaşın dediği gibi. Yanlışlıkla ezme canlıyı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bant konusunda çok emin değilim arkadaşların dediği gibi canlıya zarar verebilir en son olarak denenebilir belki . Sürüngen dostlarının bu konuyla alakalı bir videosu vardı onu izleyebilirsin. Eşyaların altına bakarken eşyayı sakın sürükleme eşyayı yukarı kaldırıp bak yoksa canlıyı ezebilirsin. Pinky i çözdürüp yeme gelmesini sağlayabilirsin işe yarar mı bilmiyorum ama denenebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu durumlarda sakin olmamız gerekiyor canlının kaçtığı yer belliyse o odayı kapatın kapının altından da geçemesin. Akşamı bekleyin canlıyı aramak için gececil oldukları için akşamları etrafı keşfetmeye çıkacaktır şuan yapacağınız en iyi şey canlıyı nasıl bulabilirim diye düşünmek ve video izlemek eğer bulamazsan yabancı kaynaklara bak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek ne yapacağını öğrenebilirsin. 

Esas konu bundan sonrası. Neden, nasıl kaçtığını bulmalı, daha dikkatli olmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Üzüldüm adına dostum, bir yerde duymuştum "'buradan kaçar mı' diye düşünüyorsanız evet, oradan kaçarlar" diye. Umarım en kısa zamanda bulursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kry, 2 dakika önce yazdı:

Hepinizi tesekkur ederim dostlar 

Şimdi yukarıda yazdığım 'Buradan kaçar mı?' metodunu uygulayarak bak dostum 🙂 Gecmis olsun tekrardan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu durum, depremde evlerin yıkılmasını göz ardı ederek, sadece enkazdan çıkarılanlara sevinmek gibi. 

Bulundu, çok güzel, ama esas konu canlının kaçmaması. 

Bu konuda çok daha dikkatli olman lazım. 

İyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.