Nabrina 0 Oluşturuldu: 25 Ocak, 2021 Artık gerçekten bir corn snake almak istiyorum fakat eşyalar için insanlar aşırı uçuk fiyatlar veriyorlar daha geçen gün biri alt zemin için samana 150 tl dedi uygun fiyata nereden teraryum için malzeme ve yılan için yem bulabilirim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kayrafather 3 26 Ocak, 2021 gönderildi Yem konusunda bir bilgiye sahip değilim ama zeminde peçete ya da Hindistan cevizi torfu kullanabilirsin. Ama peçetenin su nedeniyle sıkıntı olabileceğini duymuştum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EmreGollu 1 26 Ocak, 2021 gönderildi Teraryumu egoterrada yaptıra bilirsin gayet kaliteli ve ucuz. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Barisofficial 1 26 Ocak, 2021 gönderildi Teraryum için saklama kabı, zemin için kağıt havlu kullanılabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 26 Ocak, 2021 gönderildi terrarium:ego terra (60 a 50 e 40 için 350 tl vermiştim) saklanma alanları:bir milyoncudan koyu renkli iki plastik kap alıp havya ile kapılaırını açabilirsin ısıtıcı ped:ucuzu yok mecburen 50 yada 80 tl lik olanlardan alcan su kabı:benim gibi bir milyoncudan sığabilceği bir kap alacaksın içine rahat girip çıkabilmesi için kısa olması gerekiyor taban malzemesi:havlu kağıt nemlendirme(ihtiyaca göre):ben bitkiler için olan 30 tl lik fıs fıs lardan aldım iş görüyor çiçek satan yerlerde yada bir miliyoncuda bulabilirsin. hygrometre ve termometre:ben exo terra kullanıyorum ama ucuz olsun istiyorsan internette 20 tl ye derece var dijital ama ben güvenmiyorum bir keresinde sipariş ettim yanlış gösteriyordu alacakasan exo terra almanı öneririm. yemeklerini dahil etmedim alacağın yılanın boyutunu bilmediğim için. kaba hesap yaptım yılanla beraber en az 900 tl bütçen olması gerekiyor hobiye başlaman için. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 26 Ocak, 2021 gönderildi yem için de özelden mesaj atarsan yardımcı olurum yönlendiririm. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Elveriel 87 27 Ocak, 2021 gönderildi Yaşam alanı: 20-30 litrelik civarı saklama kapları yavrular için uygun oluyor (son aldığımda 20tl idi). Züccaciyecilerde vb. bulabilirsiniz. Kapaklarının sağlam kapandığından emin olunuz. Isıtıcı ped&kablo: bulabildiğiniz en ucuzunu ve küçüğünü alın. Su ve saklanma kapları: evden uydurabileceğiniz birşeyler çıkacaktır, plastik bardak, yoğurt kabı (uygun şekilde keserek) Taban Malzemesi: havlu kağıt veya doğal bir görünüm isterseniz coco-peat (preslenmiş, saksı bitkileri için olan uygundur) hesaplı alternatifler Yem: Forumdan bulabilirsiniz. Başlangıçta bunların dışında ekstra para harcamanıza gerek yok; zamanla malzemeleri de upgrade etmek, yenilerini eklemek de mümkün ve keyifli olur tabii. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 27 Ocak, 2021 gönderildi Corn snake te coco peat kullanılmazTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 27 Ocak, 2021 gönderildi Hayvan yemle beraber tüketirse yanlışlıkla hayvana zarar verirTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 27 Ocak, 2021 gönderildi diye biliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Elveriel 87 27 Ocak, 2021 gönderildi eyüp tarkan, Bir saat önce yazdı: Hayvan yemle beraber tüketirse yanlışlıkla hayvana zarar verir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cocopeat özelinde, mısır yılanlarında substrat yutmak bir problem değil; ancak daha farklı malzemelerde problem yaşanabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 27 Ocak, 2021 gönderildi Yani Mısır yılanları için uygun mudur (kendimde kullanıcam o yüzden soruyorum)Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
IrmakDe 27 28 Ocak, 2021 gönderildi Yani Mısır yılanları için uygun mudur (kendimde kullanıcam o yüzden soruyorum)Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYavrularda biraz sorun olabilir ama birçok kişi sorunsuz kullanıyor yinede yemi kurulayıp zeminin üzerine fazla yapışmasını engellenebilirsin yada direk farklı bir kaba alıp beslersinTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş