Jump to content
0je

SEAHORSES(DENİZ ATLARI)

Önerilen İletiler

Şu deniz atlarına teraryumda bakamıyor muyuz yahu :D

Tuzlu sunun bu kadar terim içermesi ve bakımının uğraştırıcı olması beni korkutuyor.

Yok yok ben tuzlu suya burnumu sokmayayım karada iyiyim böyle :)

Kaan terimi boşver.Mercan değil bunlar.45x45x60h bir akvaryum kur tamamdır..30litreye 1kg tuz koycan haftalık %20 su değişimi bitti bu kadar

sea dragon 17000tlye getireyim dedi avustralya canlısı bide soğuk su istiyor..

Hazır akvaryumda bunu tavsiye ederim tam deniz atlık yüksekliği fazla bir akvaryum...Her türünü üretirsin inanıyorum eminim.

http://www.boyuaquarium.com/en_ArticleShow.asp?ArticleID=347

Sağol Barışcan da çok zor benim için. Su canlıları ile aram da pek iyi sayılmaz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Deniz atları çok müthiş canlılar gerçekten. Bakımları daha kolay türler olsa bakmak isterdim. Hareketlerini izlemek gözlemlemek çok zevkli bir tür. Hayat döngüleri de ilginç, erkeğin doğurması gibi özellikler değişik canlılar. Deniz ejderleri çok daha müthiş. Küresel ısınma sebebiyle belki onlarda gelmiştir bizim denizlerimize :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Deniz atları çok müthiş canlılar gerçekten. Bakımları daha kolay türler olsa bakmak isterdim. Hareketlerini izlemek gözlemlemek çok zevkli bir tür. Hayat döngüleri de ilginç, erkeğin doğurması gibi özellikler değişik canlılar. Deniz ejderleri çok daha müthiş. Küresel ısınma sebebiyle belki onlarda gelmiştir bizim denizlerimize :)

Deniz ejderleri 1000 dolar civarı fiyatları ithal olanlar. Ama canlı yem hariç hiç bir yem yemezler. Onunda 1-2 çeşidini yiyorlar sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.