Mantiss 9 Oluşturuldu: 19 Şubat, 2021 Bu aralar forumda bazı arkadaşların "x canlıyı arıyorum elinde olan var mı ?" Şeklinde konular açtığını gördüm bu konuda bir yasak var mı sonuçta forumda satışlar yasak. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 19 Şubat, 2021 gönderildi Yasal olmayan türler üzerine ilan açılması yasaklandı ilan açılsa bile anında geri siliniyor.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 19 Şubat, 2021 gönderildi Yasal olmayan, belgesi bulunmayan yasaklı canlılar ile ilgili alım ve satım konuları açmak yasak evet. Lakin karıncalar, canlı yemler/böcekler, salyangozlar ve sopa-yaprak böcekleri gibi kimsenin pek üstüne düşmeyeceği veya dikkate almayacağı canlılar ile ilgili konular istisnadır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Mantiss 9 19 Şubat, 2021 gönderildi Marshall, 3 dakika önce yazdı: Yasal olmayan, belgesi bulunmayan yasaklı canlılar ile ilgili alım ve satım konuları açmak yasak evet. Lakin karıncalar, canlı yemler/böcekler, salyangozlar ve sopa-yaprak böcekleri gibi kimsenin pek üstüne düşmeyeceği veya dikkate almayacağı canlılar ile ilgili konular istisnadır. Aradığımız canlıya reptula forum dışında nerden ulaşabileceğimizi sormakta yasak mı acaba Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Jonathan 41 20 Şubat, 2021 gönderildi Mantiss, 9 saat önce yazdı: Aradığımız canlıya reptula forum dışında nerden ulaşabileceğimizi sormakta yasak mı acaba buna benim de ihtiyacım var pek kimseyi tanımıyorum çünkü bildiğim birkaç kişi var o kadar 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 20 Şubat, 2021 gönderildi 14 hours ago, Mantiss said: Aradığımız canlıya reptula forum dışında nerden ulaşabileceğimizi sormakta yasak mı acaba Bunu yapanlar zaten mevcut. Ilgili basliklari inceleyiniz. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Mantiss 9 20 Şubat, 2021 gönderildi seamansoul, 1 saat önce yazdı: Bunu yapanlar zaten mevcut. Ilgili basliklari inceleyiniz. Tamamdır teşekkürler 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş