XPlot 380 1 Mart, 2021 gönderildi Dostum ben sadece bir fikir öne sürdüm kimsenin tarafında değilim. Öyle düşündürdüysem kusuruma bakmayın. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 5 Mart, 2021 gönderildi bu arkadaşla alış veriş yapmaya kalkışmayın zararını odeyecem deyip kargo parasını verıcem deyip beni engellemiş bulunmakta verdiği urunler hem olu hemde boyutları uygun degıldı yataklık verıyorum dedıgı 5 grm bı un bıle degıl haberınız olsun ve urun cok kotu kokuyordu heralde unu eskıydı ALIŞ VERİŞ YAPMADAN önce REFERANSI VARMI DİYE BAKINIZ 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Unkurdu Adana 0 2 Nisan, 2021 gönderildi mali, 25.02.2021 - 12:25 yazdı: ister üretime çek ister yem olarak kullan ürünlerimden memnun kalacaksınız eminim boyları pupa olmak için idealdır elimde pupada var aynıı fiyata pupada verebiliirim Bana Pupa gerekli fiyat ve bilgi bekliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 3 Nisan, 2021 gönderildi Unkurdu Adana, 8 saat önce yazdı: Bana Pupa gerekli fiyat ve bilgi bekliyorum Bu arkadasa guvemme alis veris yapma 10 liralik sey 100 litaya gelcek kargoyla haberin olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş