mali 10 Oluşturuldu: 25 Şubat, 2021 iletişim 05307761097 yer: balıkesir merkez gün içinde anında kargo veya otobüs ile gönderim hizmeti kargoların çanlı gelmesi garantisi verilir eğer bi sıkıntı olursa anında para iyadesi yapılacaktır Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 25 Şubat, 2021 gönderildi (düzenlendi) ister üretime çek ister yem olarak kullan ürünlerimden memnun kalacaksınız eminim boyları pupa olmak için idealdır elimde pupada var aynıı fiyata pupada verebiliirim 25 Şubat, 2021 tarihinde mali tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 25 Şubat, 2021 gönderildi mali, 2 saat önce yazdı: ister üretime çek ister yem olarak kullan ürünlerimden memnun kalacaksınız eminim boyları pupa olmak için idealdır elimde pupada var aynıı fiyata pupada verebiliirim 0.5 1 cm arası mikrolar varmı grammostola pulcripes L3 için yem olarak kullanıcam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 25 Şubat, 2021 gönderildi Elimde yavrularım var isterseniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 27 Şubat, 2021 gönderildi Nevşehire 600 adet kargomuz Burak beye hayırlı olsun 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 27 Şubat, 2021 gönderildi mali, 25.02.2021 - 15:58 yazdı: Elimde yavrularım var isterseniz boyutları önemli ama boyutunu soylermısınız canlım kucuk ve çok nadir beslenen bir tür yemlerın ondan hızlı buyumesını ıstemem buyuk yemı kabul etmıo ztn Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 27 Şubat, 2021 gönderildi şöyle yapabilirim elimde 0,5cm altı baya ar yollamadan önçe fotorafını atablirim size ölçerek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 27 Şubat, 2021 gönderildi tunecchi, 8 dakika önce yazdı: boyutları önemli ama boyutunu soylermısınız canlım kucuk ve çok nadir beslenen bir tür yemlerın ondan hızlı buyumesını ıstemem buyuk yemı kabul etmıo ztn eğer isterseniz ilk kargoyu bedaayada eririm denemeniz için ürünlerime kefilim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 27 Şubat, 2021 gönderildi mali, 8 saat önce yazdı: eğer isterseniz ilk kargoyu bedaayada eririm denemeniz için ürünlerime kefilim az bi miktarda ver ama ozaman zaten az yıyor benım turum 40 50 tane denemek için verirsen ve canlım yerse senden alırım artık eger uygunsa sana Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 27 Şubat, 2021 gönderildi tunecchi, 5 saat önce yazdı: az bi miktarda ver ama ozaman zaten az yıyor benım turum 40 50 tane denemek için verirsen ve canlım yerse senden alırım artık eger uygunsa sana Malesef bukadar veremem en fazla 5 adet verebilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 27 Şubat, 2021 gönderildi mali, 1 dakika önce yazdı: Malesef bukadar veremem en fazla 5 adet verebilirim Saglam gelemez die fazla dedim kargona guveniosan 5 yeter ama dedigim gbi boyutu cok kucuk olmasi lzm ozelden yazblrsn mali, 1 dakika önce yazdı: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 28 Şubat, 2021 gönderildi tunecchi, 8 saat önce yazdı: Saglam gelemez die fazla dedim kargona guveniosan 5 yeter ama dedigim gbi boyutu cok kucuk olmasi lzm ozelden yazblrsn iletişim adrress sayfada yazıyo whatsapptan yazmanız lazım siprişler için Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 28 Şubat, 2021 gönderildi (düzenlendi) mali, Bir saat önce yazdı: iletişim adrress sayfada yazıyo whatsapptan yazmanız lazım siprişler için Numarani yazarmisin bulamadimda 28 Şubat, 2021 tarihinde tunecchi tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 28 Şubat, 2021 gönderildi Mustafa beye 1 kilo yaklaşık 15000adet un kurdunu Balıkesir kargomuz yolladık Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 1 Mart, 2021 gönderildi Benimle 200 tane un kurdu alacam diye boş muhabbet yapıp almayan terbiyesiz heriflerden bıktım arkadaşlar bu arkadaşa güvenmeyin sakın bişey satmayın yalancının teki 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 1 Mart, 2021 gönderildi mali, 3 dakika önce yazdı: Benimle 200 tane un kurdu alacam diye boş muhabbet yapıp almayan terbiyesiz heriflerden bıktım arkadaşlar bu arkadaşa güvenmeyin sakın bişey satmayın yalancının teki Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lmbalikci 4 1 Mart, 2021 gönderildi Kargo ücreti ne kadar çıkıyor? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 1 Mart, 2021 gönderildi Değişiyo ya ptt ile yolladığımda ortalama 10tl civarı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 1 Mart, 2021 gönderildi Ben terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. Hastahane de yattığım için işleri 1. Elden yürütemiyorum. Abime yönlendirerek yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden de biraz fazla soru sordum. Boş yapmak da denmez buna. İyiki de satın almamışım, ürünün gelip gelmeyeceği belli değil, şahsın uslübundan da belli zaten. Sadece kendisiyle aramızda geçen un kurdu muhabbetiyle beni gelip forumda karalamaya çalışmış. Ben kimseyi karalamak istemem fakat, gerek üslup gerekse karakteri açısından ben daha da ne yazarım ne sorarım. Ayrıca 400 tane alacaktım, sayısı da hiç önemli değil bence. Ayrıca abime söylemiştim hesabına parasını yatırsın diye, yani alıcak gibi yapıp almama durumu olmadı, birde yalancı, terbiyesiz herif diye karalamaya çalışmış beni. 😉 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 1 Mart, 2021 gönderildi @tarantula_Yusuf başka bir konu açarsan diğer alacak insanlar için daha iyi olur. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 1 Mart, 2021 gönderildi tunahan beye tarantulaları için İstanbula 200 adet mikro un kurdu siparişimiz hayırlı olsun siparişlerinlerin devamını dilerim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 1 Mart, 2021 gönderildi XPlot, 9 dakika önce yazdı: @tarantula_Yusuf başka bir konu açarsan diğer alacak insanlar için daha iyi olur. Yeni konu açarak diğer alacak insanları bilgilendirmeyi çok isterdim fakat dediğim gibi hastahanede yatıyorum, kolumdaki serumlardan dolayı yazı yazmak çok zor, bende en azından bu konu altına yaşadığım tecrübeyi aktardım. Bilgilendirme için de teşekkür ederim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 1 Mart, 2021 gönderildi Geçmiş olsun. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 1 Mart, 2021 gönderildi Arkadaşlar ben bu arkadaşa ilk başta hatta bedava vericem bile dedim sonra küçük bir kardeşim diye mikro larıda bedava vericem dedim 400 adet ini sadece 10tlye satacakken bu kardeşime 50 tane mikro hediye ediçektim onun yaptıklarına bakın lütfen bu tartışmayı başka yerde konu açın o sayfada benim satışlarıma engel olmayın lütfen tarafsız davranmayın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mali 10 1 Mart, 2021 gönderildi @XPlot@XPlot kardeşim beni bu sayfada kötülemeye çalışmayın ne geldiyse başıma bu ufak çoçuğa yardımcı olacak diye geldi hakkımı yiyorsunuz helal etmiyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş