Un Kurtlarının Bakımı Ve Üretimi Hakkında Birkaç Soru Sordum
Oluşturan:
tarantula_Yusuf, in Kurtlar
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: serifloyt
viyollerin üstünde hoplaya zıplaya gezdiklerini gördüğümde pek önemsememiştim ama
severek yaptığım hobiyi böceklerin uçmaya başlayıp eve yayılması sonucu bırakıyorum
-
Yazan: tarantula_Yusuf
Un kurdu ve bufalo kurdu üretmek istiyorum. Elimde zaten bir tane l2 rosea var beslediğim. Un kurdu ve bufalo kurdunu üretmek için Ankara canlı yem den almayı düşünüyorum. Üretmek için pupa halini mi almalıyım yoksa böcek halini mi? Kaçar tane almalıyım? Böcek halini alırsam yaşlı gelme olasılığı var mı? Böcek halleri kaç ay yaşar normalde, pupa mı böcek mi almak daha mantıklı, başka önerdiğiniz site var mı?
-
Yazan: Ardacan
hayatımda ilk defa un kurdu aldım pek bilgim yok.
-un kurdunu kestikten sonra içinden siyah sıvı çıkıyo karıncalarıma zararı olurmu?
-karıncalarımı orta boy bi un kurduyla ne sıklıkla beslemeliyim?(16 civarı işçim var)
-yataklıklarını ne sıklıkla veya neye göre değiştirmeliyim?
-2 kolonim var ikiside lasius niger fakat bir kolonim çok iyi beslenirken (mesela ballı su koyar koymaz başına toplanırlar un kurduda aynı şekilde)diğer kolonim daha az besleniyor(ballı suyu pek içmiyorlar bir damlayı bir günde falan bitiriyorlar ilk defa un kurdu koydum fazla ilgilenmediler) sorun ne olabilir iki kolonimide aynı koşullarda besliyorum.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Yazan: yahiayavuz
Merhabalar, ben yeni başladığım hobide sling tarantulalarım için mikro un kurdu temib ettim, her ne kadar hepsi gerekli küçüklükte olmasa da, elime ulaştılar ve bir kaç denemeden sonra en küçüklerinden korkmayıp yedirmeyi başardım. Ama bu kurtların büyüdüğünü hatta herekli büyüklüğe geldiklerinde pupa daha sonra böcek olduklarını biliyorum. Deneyimli ve bilgili arkadaşlardan öğrenmek istediğim, kurtları yataklık dışında ne ile ve ne sıklıkla beslersem daha yavaş büyürler ve ısoğuğu sevmedikleri ve gwlişimlerini yavaşlattığı için buzdolabına koyanlar varmış, ne kadar doğrudur bilmem ama yapmamı tavsiye edermisiniz? Gerçekten büyümemeleri lazım eğer büyür de pupa hatta böcek hallerine geçerlerse tarantulalarıma hiç bir yararı olmaz gider tavuklara veririm direkt. Görüşlerinizi bekliyorum!