ekin_place 0 Oluşturuldu: 16 Haziran, 2021 yetişkin dubia hamam böceği bulamıyorum heryer 0.5-1 cm arası satıyor yetişkin satan birisini biliyor musunuz? İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 16 Haziran, 2021 gönderildi ekin_place, 3 saat önce yazdı: yetişkin dubia hamam böceği bulamıyorum heryer 0.5-1 cm arası satıyor yetişkin satan birisini biliyor musunuz? http://www.adanacanliyem.com/index.php?route=product/product&path=24&product_id=55 burayı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca ne kadar ankaracanlı yemde 0,05-1cm yazda da whatsapp tan ulaşırsanız adult gönderirler. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 16 Haziran, 2021 gönderildi emiraltun, Şimdi yazdı: knk eren çakçıyla iletişime geçseydin sorun hakkında yardımcı olurlardı . yavaş büyümeleri için buz dolabına koyabilirsin 10 derece gibi bir soğukluğa böylece az yer ve yarı ölü gibi az kımıldıyorlar (ısı düştükçe harekeket ve büyüme azalır) canlına yem vermek istediğinde de birkaç dakika bekletirsen tekrar hareketleneceklerdir. birzaman sonra elindekiler böcek oldukça ayırırsan böcek-yumurtalı yataklık-pupa şeklinde üretmeye başladığın zaman elinde döngü olduğundn hep eline mikro un kurdu olacak uğraşmana gerek olmayacak . İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ekin_place 0 16 Haziran, 2021 gönderildi whatsapp tan ulaştım yok dedi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 16 Haziran, 2021 gönderildi Yetişkin üreyen koloni+ 100lerce yavru toplu şekilde satılık, özelden yazabilirsin. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ahmet cem 3 17 Haziran, 2021 gönderildi ekin_place, 7 saat önce yazdı: whatsapp tan ulaştım yok dedi kanka ben aldım 200 adet mikrounkurdu istedim 30-40tanesi fazla büyük. Adanacanlı yemle konuştum ordan canlımın yiyebiliceği boyutta alıcağım ama unkurdu yokmuş başka şeyler alıcam İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 17 Haziran, 2021 gönderildi ahmet cem, 1 saat önce yazdı: kanka ben aldım 200 adet mikrounkurdu istedim 30-40tanesi fazla büyük. Adanacanlı yemle konuştum ordan canlımın yiyebiliceği boyutta alıcağım ama unkurdu yokmuş başka şeyler alıcam bufalo kurdu da alabilirsin hem daha besleyici hem istediğin boyutta hemde koku vs karşı geliyor temiz İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
burakbektas 0 23 Ağustos, 2021 gönderildi Selamlar, sakallı ejderim için dubia kolonisi oluşturmak istiyorum. elimde 4 aydır beslediğim dubialar var fakat hepsi dişi. ankaracanlıyem ve adanacanlıyemi aradım. sade yavru satıyorlar. elinde satılık erkek yetişkin dubia olan var mıdır? teşekkürler İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 23 Ağustos, 2021 gönderildi burakbektas, 1 saat önce yazdı: Selamlar, sakallı ejderim için dubia kolonisi oluşturmak istiyorum. elimde 4 aydır beslediğim dubialar var fakat hepsi dişi. ankaracanlıyem ve adanacanlıyemi aradım. sade yavru satıyorlar. elinde satılık erkek yetişkin dubia olan var mıdır? teşekkürler Canlıların adult olduğuna emin misiniz juve olabilirler. Antalya çekirgede Adult değil ama 3-4 cmlik juve canlılar var. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Özgür İbabil 4 24 Ağustos, 2021 gönderildi tommy06, 16.06.2021 - 22:58 yazdı: Yetişkin üreyen koloni+ 100lerce yavru toplu şekilde satılık, özelden yazabilirsin. merhaba özelden mesaj atamadım siz bilgi verebilir misiniz? İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 25 Ağustos, 2021 gönderildi Forumumuzda argo kullanımı yasaktır! Bunun ötesinde, küçük yaştaki kullanıcılarımızın olduğunu düşünürsek, etik değildir. Argo kullanımı hakkında gerekli uyarı yapılmış olup, ilgili yazı ve bu yazıyı alıntılayan cevaplar silinmiştir. Uyarı için teşekkürler @Swalfken İyi forumlar. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
burakbektas 0 27 Ağustos, 2021 gönderildi On 8/23/2021 at 4:58 PM, Swalfken said: Canlıların adult olduğuna emin misiniz juve olabilirler. Antalya çekirgede Adult değil ama 3-4 cmlik juve canlılar var. bunlar yetiskin sayilmaz mi? 4aydir benimleler. tesekkurler vakit ayirdiginiz icin İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 27 Ağustos, 2021 gönderildi Hayır yetişkin değiller. Yetişkinler alttaki fotoğraftaki gibi olur. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş