Ardaacar 40 Oluşturuldu: 30 Mart, 2022 Merhaba bugün küçük çaplı bir gezi yaptım ve bu arkadaşı buldum unkurdu ikram edip saldım birkaç fotoğraf çekmiştim tam türünü öğrenebilmek için cevap verenlere şimdiden tesekkurler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 30 Mart, 2022 gönderildi doğada19 farklı türü bulunan Geophilomorpha ailesinden bir çiyan ama alt türü nedir bilmiyorum 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 30 Mart, 2022 gönderildi Dışarıda bunu buldum , bir şey ikram edip saldım diyenler gerçekten salıyor mu ? Teraryuma falan koymuşsun , dediğin gibi aldığın yere geri bırakmışsındır umarım . Zaten dışarıdan bulup da eve getirip besleyip fotoğraf çektikten sonra aldığın yere bırakmakta ki amaç ne anlayamadım. Gördüğün yerde fotoğraf çeker bırakırsın, amaç ne ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 30 Mart, 2022 gönderildi bir tane youtube kanalı var ismini hatırlamıyorum doğadan böcekleri toplayıp 2-3 gün misafir edip salıyor onun gibi yapıyorum daha önce akreptede bunu yapmıştım hatta aynı kaba koydum tarantula_Yusuf, Bir saat önce yazdı: Dışarıda bunu buldum , bir şey ikram edip saldım diyenler gerçekten salıyor mu ? Teraryuma falan koymuşsun , dediğin gibi aldığın yere geri bırakmışsındır umarım . Zaten dışarıdan bulup da eve getirip besleyip fotoğraf çektikten sonra aldığın yere bırakmakta ki amaç ne anlayamadım. Gördüğün yerde fotoğraf çeker bırakırsın, amaç ne ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 1 Nisan, 2022 gönderildi Ardaacar, 30.03.2022 - 21:59 yazdı: bir tane youtube kanalı var ismini hatırlamıyorum doğadan böcekleri toplayıp 2-3 gün misafir edip salıyor onun gibi yapıyorum daha önce akreptede bunu yapmıştım hatta aynı kaba koydum birkaç gün misafir etmekte bir sorun yok bence de 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş