Jump to content
Ardaacar

Türü Nedir

Önerilen İletiler

Merhaba bugün küçük çaplı bir gezi yaptım ve bu arkadaşı buldum unkurdu ikram edip saldım birkaç fotoğraf çekmiştim tam türünü öğrenebilmek için cevap verenlere şimdiden tesekkurler

IMG_20220330_172347.jpg

IMG_20220330_172335.jpg

IMG_20220330_172333.jpg

IMG_20220330_172331.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dışarıda bunu buldum , bir şey ikram edip saldım diyenler gerçekten salıyor mu ? Teraryuma falan koymuşsun , dediğin gibi aldığın yere geri bırakmışsındır umarım . Zaten dışarıdan bulup da eve getirip besleyip fotoğraf çektikten sonra aldığın yere bırakmakta ki amaç ne anlayamadım. Gördüğün yerde fotoğraf çeker bırakırsın, amaç ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bir tane youtube kanalı var ismini hatırlamıyorum doğadan böcekleri toplayıp 2-3 gün misafir edip salıyor onun gibi yapıyorum daha önce akreptede bunu yapmıştım hatta aynı kaba koydum

tarantula_Yusuf, Bir saat önce yazdı:

Dışarıda bunu buldum , bir şey ikram edip saldım diyenler gerçekten salıyor mu ? Teraryuma falan koymuşsun , dediğin gibi aldığın yere geri bırakmışsındır umarım . Zaten dışarıdan bulup da eve getirip besleyip fotoğraf çektikten sonra aldığın yere bırakmakta ki amaç ne anlayamadım. Gördüğün yerde fotoğraf çeker bırakırsın, amaç ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardaacar, 30.03.2022 - 21:59 yazdı:

bir tane youtube kanalı var ismini hatırlamıyorum doğadan böcekleri toplayıp 2-3 gün misafir edip salıyor onun gibi yapıyorum daha önce akreptede bunu yapmıştım hatta aynı kaba koydum

birkaç gün misafir etmekte bir sorun yok bence de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.