Jump to content

Önerilen İletiler

merhabalar bende l7 gp var. Ve 2 günde bir orta boy hamam böcegi yada ortalama boy un kurdu yiyo . Abdomen fazla büyük ve power feeding yapmıyorum. Devamlı yemesinin bi zararı olurmu . Çabuk büyümesini istiyorum fazla veriyorum abdomen falan kendiliğinden çok yediği icin patlayabilirmi

IMG-20220421-WA0010.jpeg

IMG_20220421_114656.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kendiliğinden patlamaz ama çok daha hassas hale gelir büyüdükçe sürekli yemeye devam etmez bir süre sonra kesilip kabuğa kadara yemeyebilir kısa sürede çok şişirince böyle olur genelde 

tarihinde Yetkin tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

Power feeding sadece fazla yem vermek değildir. Yem sıklığı ile doğru orantılı olarak canlının metabolizmasının hızlanması için sıcaklığın da arttırılması gerekir. 

Sadece fazla yem verdiğiniz zaman canlınızın abdomeni gereğinden fazla şişecektir. 

Kendiliğinden patlaması gibi bir durum söz konusu olmaz canlı istemediğinde zaten yem kabul etmeyecektir fakat abdomenin fazla şişik olması ufak darbelerde yırtılma olasılığını yükseltir. Kabuk sırasında da gecikme yaratabilir veya sıkışıp canlınız kabukta kalabilir. 

Bu yüzden ya sıcaklığı arttırın ya da canlınızı bir süre beslemeyin. 

İyi forumlar.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KomutanIogar, 9 dakika önce yazdı:

abdomen küçülüncemi besleme yapmaliyim

Artık abdomende gözle görülür bir küçülme olmayacaktır, şuanda tek yapmanız gereken suyunu nemini sağlayıp kabuk atmasını beklemek. Bir dahaki sefere besleme sıklığını canlının kabuğa kadar olan süresine yayarsanız canlı için daha sağlıklı olur.

Ayrıca adult erkekle üremesi için dişi yetiştirmek gibi bir amacınız yoksa  power feedingin pek bir anlamı yok, canlınızla iyi vakit geçirmeye bakın iyi hobiler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.