Jump to content
sameti42

Ball Python (Donmuş Fare)

Önerilen İletiler

Herkese selamlar ball bython ile tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. 

Donmuş fareyi çözdürdük ve besleme denedik ama yılan yemedi.. Fareyi tekrar başka zaman denemek için dondurmak uygun olurmu yoksa o fare artık çöp mü?? Şimdiden teşekkürler 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sameti42, 11 saat önce yazdı:

Herkese selamlar ball bython ile tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. 

Donmuş fareyi çözdürdük ve besleme denedik ama yılan yemedi.. Fareyi tekrar başka zaman denemek için dondurmak uygun olurmu yoksa o fare artık çöp mü?? Şimdiden teşekkürler 🙏

dondurulmuş ürünler her ürün için tekrar dondurmak sakıncalıdır tavsiye etmiyorum bence at gitsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: İrfab
      5 Aylık ball pythonumu bikaç denemeden sonra kabul etmeyince ilk kez assist feeding ile besledim üzerinden 3 hafta geçti tekrar denedim ancak yine kabul etmedi ısıtıcı pedi var ancak şehir dışında kaldı oda sıcaklığı 24-27 derece arasında ve kısa süreli tatil sebepli bir bölge değişikliği yaşadı bunlarla bir ilgisi var mıdır. Tekrar ne zaman denemeliyim, kabul etmezse tekrar assist feeding yapmalı mıyım? cevap verirseniz çok sevinirim
    • Yazan: İrfab
      4-5 Aylık yavru ball pythonum elime ulaştı. Aldığım kişi 3-4 gün içinde beslememi önermişti. İlk denemede fareyi es geçti assisted feed denedim olmadı 2 gün sonra tekrar denedim yine yemedi bu sefer assisted feed ile yedi. Şu an sağlıklı bir problemi yok tekrardan ne zaman beslemem geretiğini nasıl anlayacağım?
    • Yazan: Furkanybn
      3 yaşında ki prensese koca adayı arıyoruz 😊

VID_55310828_115104_619.mp4
    • Yazan: mutlu
      Yılanımı 2.5 yaşında, 65 cm civarı olarak cidden olmaması gereken bir boyda sahiplendim. Sonrasında düzenli besleme ve ortam ile istikrarlı bir büyüme elde ettim.
        Fakat şu ilk Corona Yasaklarında beslenmesi ciddi bir sekteye uğradı. Sonrasınsa benim taşınmam ile daha da kötüye gitti ve yaklaşık 6 ay aşırı düzensiz beslendi. Sonrasında rayına bir şekilde oturtsamda vücudu olması gerektiği gibi kare değil, üçgen bir formda, ayriyetten kafa ve boyun kısmı vücuduna göre küçük ve sıska kaldı. Daha detaylı olarak yardımcı olmak isteyenler olursa özelden çeşitli fotoğraflar ve beslenme çetelesini atabilirim. Teşekkürler.
      ~4 yaşında dişi 152cm 2740gr Boa C.
      ~135x45x45 cage - dondurulmuş beslenme

• Yazan: Orcunmete
      İyi günler, iyi akşamlar. Ankara içinde elden canlı lab faresi satıyorum, boyutları ve fiyatları aşşağıdaki gibidir.

Pinky 8tl 
      Fuzzy 10tl 
      Hopper 13tl