Jump to content
Ali Özdengülsün

Tarantula Işık Severmi

Önerilen İletiler

tarantula_Yusuf, 10 dakika önce yazdı:

Sürekli ışık altında kalmak rahatsız eder .

Gündüz öğlen vakti biraz aydınlık gecede ışık açılıyor 

Üstünü siyah kağıtla örtsem o zaman 2 3 saat açsam gün içinde nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dışarı derken güneşin altından bahsetmiyorsundur diye tahmin ediyorum. Gece karanlıkta aktif canlılar oldukları için doğrudan ışık vermene gerek yok, yani öyle bir ihtiyacı yok. Ama odanın içindeki gün ışığında tarantulalara bir zararı yok. Hatta ışıklandırmalı güzel bir teraryum yapıp göz zevkim için gün içinde ışığı acicam dersen saklanma alanı yapmak şartıyla onda da bir sıkıntı yok. Sadece aşırı parlak rahatsız edecek bir ışık olmasın yeterli, yani tavandaki ampulü söküp teraryuma takmadigin sürece sıkıntı yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre_zr, 2 saat önce yazdı:

Dışarı derken güneşin altından bahsetmiyorsundur diye tahmin ediyorum. Gece karanlıkta aktif canlılar oldukları için doğrudan ışık vermene gerek yok, yani öyle bir ihtiyacı yok. Ama odanın içindeki gün ışığında tarantulalara bir zararı yok. Hatta ışıklandırmalı güzel bir teraryum yapıp göz zevkim için gün içinde ışığı acicam dersen saklanma alanı yapmak şartıyla onda da bir sıkıntı yok. Sadece aşırı parlak rahatsız edecek bir ışık olmasın yeterli, yani tavandaki ampulü söküp teraryuma takmadigin sürece sıkıntı yok

Tabiki doğrudan ışık değil  teşekkürler bilgi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ali Özdengülsün, 03.09.2022 - 13:03 yazdı:

Elimde boehmei ve metallica tarantula var l5 ve l8 

Dolapda bakıyorum loş ışık geliyor genelde onlara güzel teraryum yapıp dışarıya koyarsam sitrese girerlermi ışım rahatsız edermi 

odanda raflardan birine koyman yeterli olur. ışığa direk maruz kalmadığı sürece sorun teşkil etmez,akşam zaten karanlık oluyor akşam atak yapan canlılar bunlar ,direk ışıktan çok haz etmezler. sürekli dolapta durması iyi değil bence ,hava sirikülasyonu açısından da 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.