Jump to content
Şükrü alptuğ Altıntaş

Ağaç Türü Tarantula

Önerilen İletiler

Kendi tecrübelerime göre söylersem Carribena versicolor çok sakin ama aynı zamanda çok iyi yem yiyen bir tür, fakat bakımı için daha çok üstüne durmak gerekiyor. Havalandırması çok iyi olmalı ve teraryumun nem seviyesini iyi ayarlaman gerekiyor. Bu söylediklerim bütün avicularia cinsi için geçerli.

Bir diğeri ise irminia. Çok hızlı ve ısırmaya meyilli olması açısından yeni başlayanlara önerilmiyor fakat nispeten kolay bulunabilen türlerden. Yeterli araştırma yaparsan sorun yaşamayacaksındır.

Diğer ağaç türlerinin hızlı ve saldırgan oldukları söyleniyor fakat tecrübem olmadığı için kesin bir şey söyleyemem. Aklındaki veya bulabileceğin türleri yazarsan yardımcı oluruz.

Bu arada forumda tarantula gibi yasal olmayan canlıların alım satım ilanları yasak, o yüzden sadece bilgi edinmek için kullanalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Şükrü alptuğ Altıntaş, 29.09.2022 - 16:24 yazdı:

Ağaç türü olarak ilk başlayan tarantula önerisi rica edebilirmiyim

Ben olsam yer türleriyle başlardım. Hem istediğin gibi rahatça kontrol edebiliyorsun hem de ağaç türlerindeki gibi zıplama olmuyor.  Ben tliltcoalt ile başladım lasi ile devam ettim öneririm. İyi fotumlar…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Şükrü alptuğ Altıntaş, 29.09.2022 - 16:24 yazdı:

Ağaç türü olarak ilk başlayan tarantula önerisi rica edebilirmiyim

İlk defa başlıyorsanız yer türü ile başlayıp sonrasında tecrübe edindikçe bir ağaç türüne geçmeniz daha mantıklı.Evet hepimiz ağaç türleri için can atıyoruz fakat tecrübe gerektiren canlılar oldukları bir gerçek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bence sling bir tarantula alıcaksan istediğini al kolayca bakabilirsin iyi araştırma yaparsan ben cc ile başladım çalılık türü olarak geçer eğer kendine güveniyorsan istediğini al dedğim gibi ama ben bakamayabilirim hafifte korkuyorum dersen yer türü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardaacar, Bir saat önce yazdı:

bence sling bir tarantula alıcaksan istediğini al kolayca bakabilirsin iyi araştırma yaparsan ben cc ile başladım çalılık türü olarak geçer eğer kendine güveniyorsan istediğini al dedğim gibi ama ben bakamayabilirim hafifte korkuyorum dersen yer türü 

sling aldığın sürece istediğini al gibi bir şey olmuyor dediğiniz gibi her türün slingi kolay değil maalesef kendine güvenle tecrübe ayrı şeyler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.