Jump to content
Burakq

Tarantulam Kaçıncı Kabuktan Sonra Bombalamaya Ve Issırmaya Başlar

Önerilen İletiler

genelde l7 gibi bombalaması etkili olur ondan öncede bombalayabilir ama hissetmezsiniz ısırma için de her boysa ısırabilir dişleri ne zaman derinizi delebilirse o boyda etkili olur ama bu türde ısırmaktan çok bombalama daha sorun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burakq, 23.08.2023 - 00:15 yazdı:

Grammostola pulchrpies tarantulam kaçıncı kabuktan sonra bombalamaya ve ıssırmaya başlar yardımcı olurmusunuz

Merhabalar hobiye yeni giriş yaptım Grammostala pulchrpies önerirmisiniz ısırırsa büyük sorun olurmu Ayrıca 

zehire (alerjim yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben iki tane bakıyorum. Açıkçası çok tarantula bakmadım fakat gerçekten çok uysallar, bana karşı bombalama sadece ilk geldiklerinde yaptılar. Zaten tarantulalarda ele alma tavsiye edilmez ama almak zorunda olsam onları alırdım elime 😁.
Güzel bir türdür, başlangıç için uygun olduğunu düşünüyorum. Benim iki gencin de iştahı yerinde.
Dediğim gibi, çok handling zaten tür ne kadar uysal olursa olsun tavsiye etmem. Zehir, Yeni Dünya türü olduğu için daha zayıftır bildiğim kadarı ile. Daha deneyimli arkadaşlar zaten cevap yazıcaktır. Keyifli hobiler.
(Asıl soru zaten yanıtlanmış, bu türü sonradan sahiplenicek olan arkadaşlar burayı okur diye gene de bıraktım. Umarım sorun olmaz.)

tarihinde Egemen27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Egemen27, 1 saat önce yazdı:

Ben iki tane bakıyorum. Açıkçası çok tarantula bakmadım fakat gerçekten çok uysallar, bana karşı bombalama sadece ilk geldiklerinde yaptılar. Zaten tarantulalarda ele alma tavsiye edilmez ama almak zorunda olsam onları alırdım elime 😁.
Güzel bir türdür, başlangıç için uygun olduğunu düşünüyorum. Benim iki gencin de iştahı yerinde.
Dediğim gibi, çok handling zaten tür ne kadar uysal olursa olsun tavsiye etmem. Zehir, Yeni Dünya türü olduğu için daha zayıftır bildiğim kadarı ile. Daha deneyimli arkadaşlar zaten cevap yazıcaktır. Keyifli hobiler.
(Asıl soru zaten yanıtlanmış, bu türü sonradan sahiplenicek olan arkadaşlar burayı okur diye gene de bıraktım. Umarım sorun olmaz.)

Sorumu yanıtladığın için çok teşşekür ederim :) nem için be yapıyorsun onuda öğrenebilirmiyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Demir Hamza, 22 dakika önce yazdı:

Sorumu yanıtladığın için çok teşşekür ederim :) nem için be yapıyorsun onuda öğrenebilirmiyim 

Baktığının alanın bir kenarına azıcık su püskürtebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Demir Hamza, 17.09.2023 - 21:32 yazdı:

Kabın 4de 1ini ıslatmanız yeterli olur. Çok nem sevmezler. 

+ şırınga alıp istediğiniz bölümü daha rahat nemlendirebilirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.