Jump to content
Elraen

www.karıncaçiftliğim.com Hizmete açılıyor!

Önerilen İletiler

logo.png

Merhabalar,

Bir kaç zamandır bahsettiğim, sadece ve sadece karıncaları kapsayan Türkiye'nin ilk karınca platformu/grubu www.karincaciftligim.com hizmete açılıyor. Her ne kadar içerik tamamen bitmemiş olsa da bu hobiyle yakından ilgilenen veya ilgilenmek isteyen karıncacıları bilgilendirecek yeterli içerik forumlarımıza eklenmiştir.

Bu hobiye, yaşlı, genç veya çocuk demeden herkesin ilgi göstermesi en büyük hayallerimden bir tanesi. Bu hayalin giriş kapısını da Karınca Çiftliğim ailesi adına aralamaktan mutluluk duyuyorum.

Bu süreçte forumda dilediğiniz soruyu sorabilir, varsa kolonilerinizin günlüğünü tutabilir, sohbet edebilir veya bulduğunuz/bulmak istediğiniz kraliçeler hakkında detaylı bilgiler edinebilir, formicarium/outworld hazırlıklarına birlikte, hep beraber yapabilmek adına adım adım yazabilir ve bana destek verebilirsiniz. Bu platformu henüz yakın çevreye duyurduğumu bilmenizi isterim. Diğer platformlarda her hangi bir duyuru henüz yapmayı planlamıyorum. Önümüzde ki haftalarda sizinde yardımlarınızla oturacak olan içeriği hep beraber duyurma planım söz konusu.

Bir diğer konu ise, Karınca Çiftliği ailesine bana bu yolda yardımda bulunabilecek, belki naçizane bilgiler kapabilecek forum moderatörlerine de ihtiyaç duyacağım.

Haydi gelin, Türkiye'de yeni bir soluğa hep beraber imza atalım.  C:-)

www.karincaciftligim.com

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun umarım geniş kitlelere ulaşan bir hobi olur  :tebrik:

Teşekkürler Taylan bey :)

Bu arada forum yönetimine sormadan konuyu açtım, bilmiyorum bir problem olur mu.. Konu bambaşka olduğu için, kimsenin önüne engel olmayacağını düşünerek açmış bulundum konuyu. Bu tarz oluşumların daha doğrusu farklı oluşumların el birliği ile büyümesi gerektiğini savunuyorum. Tabi karşı tarafın fikirlerini de almak gerek :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yönetim kadrosu ne der bilmemde kendi düşüncem tarantula, sürüngen, karınca veya farklı bir platform fark etmez herkes kendi formunu tanıtabilir tek forum tek el bunlar gereksiz sıkıcı ve geniş kitlelere ulaşmayı engelleyen şeyler. Tek sorun diğer forumlardan da aynı hoş görüyü bekleyip bulamamak. Zıt bir düşüncesi olan varsa belirtir  :sigara:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet örnek olarak Avrupa ve Amerika forumlarına, platformlarına baktığımızda herkes birbirini destekliyor ve paylaşıyor. Profesyonellikte bu olsa gerek. Egzotik Türkiye olarak biz hep bu mantıkta olduk, olacağızda. Bu sebeple burada veya diğer forumlarda da aktif olmaya, paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz.  Eminim ki reptula yönetimi de bu mantığa sahip insanlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yeni forumlar açılması güzel bir şey. Hele ki böyle farklı çeşitlere has forumlar, hobiciler arttıkça daha çoğalacaktır. 

Konu açmada da hiç bir sıkıntı görmüyorum. Konu aynı bile olsa tanıtım yapılabilir yeterki saygı sevgi çerçevesinde olsun :)

Karıncalara merakım var açıkçası ama herhangi bir tecrübe veya bilgim yok. Ileride belki zaman ayirabilirsem neden olmasın ama şuan sürüngenler bütün zamanımı alıyorlar ne yazık ki.

Bu arada hayırlı olsun yeni forum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kayıt oldum aktivasyonu yapmama rağmen yazı yazamıyorum Karınca çiftliğim .com a

Aktivasyon sistemini kaldırdım açıkçası, hemen kontrol ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2015ten olan konuyu nasil buldun helal olsun😂 neyse bi aralar açıcam diyordu en son ama yayınlardan işlerden falan vakit bulamiyor bu aralar sanırım öyle bir şeyler söylüyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Elraen, 13.08.2015 - 11:12 yazdı:

logo.png

Merhabalar,

Bir kaç zamandır bahsettiğim, sadece ve sadece karıncaları kapsayan Türkiye'nin ilk karınca platformu/grubu www.karincaciftligim.com hizmete açılıyor. Her ne kadar içerik tamamen bitmemiş olsa da bu hobiyle yakından ilgilenen veya ilgilenmek isteyen karıncacıları bilgilendirecek yeterli içerik forumlarımıza eklenmiştir.

Bu hobiye, yaşlı, genç veya çocuk demeden herkesin ilgi göstermesi en büyük hayallerimden bir tanesi. Bu hayalin giriş kapısını da Karınca Çiftliğim ailesi adına aralamaktan mutluluk duyuyorum.

Bu süreçte forumda dilediğiniz soruyu sorabilir, varsa kolonilerinizin günlüğünü tutabilir, sohbet edebilir veya bulduğunuz/bulmak istediğiniz kraliçeler hakkında detaylı bilgiler edinebilir, formicarium/outworld hazırlıklarına birlikte, hep beraber yapabilmek adına adım adım yazabilir ve bana destek verebilirsiniz. Bu platformu henüz yakın çevreye duyurduğumu bilmenizi isterim. Diğer platformlarda her hangi bir duyuru henüz yapmayı planlamıyorum. Önümüzde ki haftalarda sizinde yardımlarınızla oturacak olan içeriği hep beraber duyurma planım söz konusu.

Bir diğer konu ise, Karınca Çiftliği ailesine bana bu yolda yardımda bulunabilecek, belki naçizane bilgiler kapabilecek forum moderatörlerine de ihtiyaç duyacağım.

Haydi gelin, Türkiye'de yeni bir soluğa hep beraber imza atalım.  C:-)

www.karincaciftligim.com

F

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.