Nidagecko 0 Oluşturuldu: 12 Ağustos, 2017 Merhabalar ben nida reptula ailesine yeni katıldım . Bu gün itibariyle bir gecko sahibiyim ve sürüngen hayvanlara olan merakım beni buralara kdar getirdi . İsmim nida 18 yaşındayım izmirde yaşıyorum şimdilik bu kadar ))) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 12 Ağustos, 2017 gönderildi Merhaba Nida :h.g: foruma Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
taylan 34 12 Ağustos, 2017 gönderildi Merhaba foruma hoşgeldiniz. Geckonuz hayırlı olsun bir tane alınca devamı geliyor genelde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 12 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin Nida, sürüngenlerine daha bircoklarının katılması dileğiyle keyifli forumlar... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
brkfrt 79 12 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz, keyifli hobiler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
livesgeckos 51 13 Ağustos, 2017 gönderildi Merhaba hoşgeldiniz foruma . :h.g: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
xesai 28 14 Ağustos, 2017 gönderildi Merhaba Hoşgeldin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tropheus 90 14 Ağustos, 2017 gönderildi :h.g: Nida Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Günah Keçisi 8 14 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin, keyifli forumlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 14 Ağustos, 2017 gönderildi Nida aramıza hoşgeldin çok şanslısın gecko konusunda Türkiye' nin önde gidenleri bu forumda.Soruların olursa hiç çekinmeden sorabilirsin bizlere iyi forumlar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 14 Ağustos, 2017 gönderildi Kargon da bugün yola çıktı güzel haberleri ve fotoğraflarını bekliyoruz gecko'nun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş