Jump to content
Ali58

Pacman Beslemek

Önerilen İletiler

Öncelikle iyi akşamlar abilerim ablalarım ve kardeşlerim :) sorum forumda acaba pacman satan birisi varmı ve diğer önemli sorum fiyatları nasıl öğrencilik işte :) bide besleyen varsa aranızda leopar geckomu tavsiye edersiniz yoksa pacmanmı bende biraz gecko ağır basıyor ama pacman da çok tatlı duruyor :D bakım olarak hangisi daha kolay acaba sonuçta sorumluluğu fazla bir canlı beslemenin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hacıhayri, Bir saat önce yazdı:

pacman sıkıcı bir hayvan sadece büyümesini ve yem yemesini seven kişiler beslemekden hoşlanıcaktır

onun dısında aksiyonu olan hayvan degil

Anladım sağolun gecko daha iyi anlaşılan :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pacmanlar denildiği gibi biraz hantal kalıyor. Çoğu zaman yem yemek için bile yemin ona gelmesini bekliyor. Ama o tarz bir Canlı arıyor iseniz pacman size göre. Ama elime alayım biraz aktif olsun diyorsanız leopard Gecko oldukça uygun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CyBeRr, 11 saat önce yazdı:

Pacmanlar denildiği gibi biraz hantal kalıyor. Çoğu zaman yem yemek için bile yemin ona gelmesini bekliyor. Ama o tarz bir Canlı arıyor iseniz pacman size göre. Ama elime alayım biraz aktif olsun diyorsanız leopard Gecko oldukça uygun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aktif olması daha güzel olur :)teşekkürler yorumunuz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben pac man leri çok severim özellikle en büyük hallerini ama crested gecko gibi alıp oynayamassınız sadece beslersiniz crested geckoyu tavsiye ederim özellikle elleri benim ilgimi çok çekiyor bende bir adet var ilk elinizde tuttuğnuzda çok güzel bir his oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bungone, 4 saat önce yazdı:

ben pac man leri çok severim özellikle en büyük hallerini ama crested gecko gibi alıp oynayamassınız sadece beslersiniz crested geckoyu tavsiye ederim özellikle elleri benim ilgimi çok çekiyor bende bir adet var ilk elinizde tuttuğnuzda çok güzel bir his oluyor

yorumunuz için sağolun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.