Ali58 21 Oluşturuldu: 19 Kasım, 2017 Öncelikle iyi akşamlar abilerim ablalarım ve kardeşlerim sorum forumda acaba pacman satan birisi varmı ve diğer önemli sorum fiyatları nasıl öğrencilik işte bide besleyen varsa aranızda leopar geckomu tavsiye edersiniz yoksa pacmanmı bende biraz gecko ağır basıyor ama pacman da çok tatlı duruyor bakım olarak hangisi daha kolay acaba sonuçta sorumluluğu fazla bir canlı beslemenin. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 19 Kasım, 2017 gönderildi Crested gecko 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali58 21 19 Kasım, 2017 gönderildi Ocean, 8 dakika önce yazdı: Crested gecko teşekkürler yorumunuz için Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hacıhayri 101 19 Kasım, 2017 gönderildi pacman sıkıcı bir hayvan sadece büyümesini ve yem yemesini seven kişiler beslemekden hoşlanıcaktır onun dısında aksiyonu olan hayvan degil Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali58 21 19 Kasım, 2017 gönderildi hacıhayri, Bir saat önce yazdı: pacman sıkıcı bir hayvan sadece büyümesini ve yem yemesini seven kişiler beslemekden hoşlanıcaktır onun dısında aksiyonu olan hayvan degil Anladım sağolun gecko daha iyi anlaşılan Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 20 Kasım, 2017 gönderildi Pacmanlar denildiği gibi biraz hantal kalıyor. Çoğu zaman yem yemek için bile yemin ona gelmesini bekliyor. Ama o tarz bir Canlı arıyor iseniz pacman size göre. Ama elime alayım biraz aktif olsun diyorsanız leopard Gecko oldukça uygun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali58 21 21 Kasım, 2017 gönderildi CyBeRr, 11 saat önce yazdı: Pacmanlar denildiği gibi biraz hantal kalıyor. Çoğu zaman yem yemek için bile yemin ona gelmesini bekliyor. Ama o tarz bir Canlı arıyor iseniz pacman size göre. Ama elime alayım biraz aktif olsun diyorsanız leopard Gecko oldukça uygun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi aktif olması daha güzel olur teşekkürler yorumunuz için. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
exotic med 50 21 Kasım, 2017 gönderildi ben pac man leri çok severim özellikle en büyük hallerini ama crested gecko gibi alıp oynayamassınız sadece beslersiniz crested geckoyu tavsiye ederim özellikle elleri benim ilgimi çok çekiyor bende bir adet var ilk elinizde tuttuğnuzda çok güzel bir his oluyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Moseleyyy 11 21 Kasım, 2017 gönderildi Pacman'in çıkardığı ses yeter:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
exotic med 50 21 Kasım, 2017 gönderildi Moseleyyy, 23 dakika önce yazdı: Pacman'in çıkardığı ses yeter:) hahaha Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali58 21 21 Kasım, 2017 gönderildi bungone, 4 saat önce yazdı: ben pac man leri çok severim özellikle en büyük hallerini ama crested gecko gibi alıp oynayamassınız sadece beslersiniz crested geckoyu tavsiye ederim özellikle elleri benim ilgimi çok çekiyor bende bir adet var ilk elinizde tuttuğnuzda çok güzel bir his oluyor yorumunuz için sağolun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş