Jump to content

Önerilen İletiler

Yetişkin olduğunda kullanmak isterim :D bu arada yeni kabuk attı 

20180201_214737.jpg

tarihinde Arif Emre tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar abi ben 17 yasindayim ogrenciyim. İzmirde oturuyorum. Surungen cok beslemek istiyorum. Fakat durumum cok iyi değil. Ve baktigim kadariyla hem teraryumlar hemde surungenler hemde malzemeleri cok pahali. Ben cok istiyorum bu teraryumu abi. İcinde sakallı ejder veya gecko beslemek istiyorum. Bu 2 turu cok begeniyorum. Bana yardimci olursan cok sevinirim abi. Atahan ditun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest iGusteau

0.0.1 Litoria caerulea

Herkese başarılar :) 

maxresdefault.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atahaniist, 04.02.2018 - 20:55 yazdı:

Merhabalar abi ben 17 yasindayim ogrenciyim. İzmirde oturuyorum. Surungen cok beslemek istiyorum. Fakat durumum cok iyi değil. Ve baktigim kadariyla hem teraryumlar hemde surungenler hemde malzemeleri cok pahali. Ben cok istiyorum bu teraryumu abi. İcinde sakallı ejder veya gecko beslemek istiyorum. Bu 2 turu cok begeniyorum. Bana yardimci olursan cok sevinirim abi. Atahan ditun.

Yanlış anlamayın ama duygu sömürüsüne gerek yok.Saklama kabı denen bir şey icat etmişler bakın hem ucuz hemde dayanıklı.Onada paranız yetmiyorsa canlı sahiplenmeyin,hayvana yazık olur.:)

• Like 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

herkese başarılar arkadaşlar kendi teraryumlarımı yaptığım için ihtiyacım yok ama çok şık gözüküyor şimdiden kazanan kişiyi tebrik ederim

tarihinde KorayBcn tarafından düzenlendi
eksik yazı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
YushyLeN1, 4 saat önce yazdı:

Yanlış anlamayın ama duygu sömürüsüne gerek yok.Saklama kabı denen bir şey icat etmişler bakın hem ucuz hemde dayanıklı.Onada paranız yetmiyorsa canlı sahiplenmeyin,hayvana yazık olur.:)

Katılıyor ve onaylıyorum +1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.