janissary 111 Oluşturuldu: 17 Aralık, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar yemen bukalemunu besliyorum. Önceden günde 4 un kurdu ve 1 morio kurdu yiyordu. (5 aylıkken filan) Şimdi 7 aylık oldu, hayvanın iştahı açıldı. Günde 5 morio koysam, 5ini de yiyor. 10 cırcır koysam, 10 unu da yiyor. 25 tane çekirgeyi iki günde yedi en son cumartesi pazar boyunca. Bu hayvanlarda bildiğim kadarıyla doyma hissi var, yani çatlamıyor. Doyunca yemeyi bırakıyor, ama bu hayvan niye bu kadar obur. 25 çekirgenin üstüne sabahleyin iki tane de morio koydum onları da yedi... Bu hayvana nasıl yem dayandıracağım yahu 17 Aralık, 2018 tarihinde ibrahimaybek tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SelimSerbest 19 17 Aralık, 2018 gönderildi Benim leopard da öyleydi. En son yağ bezeleri şişmeye başladı. Ben onun yerine karar veriyorum artık ne kadar yiyeceğine 😂😂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 17 Aralık, 2018 gönderildi Dişi ise gayet normal dişiler yumurta üretimi vs için stok yapıyorlar genelde. O yüzden erkeklere göre çok daha fazla yiyorlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 18 Aralık, 2018 gönderildi Benim yemende aynen öyle doymak bilmiyor, artık 2 günde bir sınırlı sayıda yem veriyorum. Bir ara 158 gr oldu şimdi dietiyle 120lere geldi gayet sağlıklı şekilde devam ediyo:) bu arada benim yemen dişi. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
janissary 111 19 Aralık, 2018 gönderildi Genel gözlemim, hayvan kahverengi cırcır böceğini leblebi gibi götürüyor.. Ne kadar koyarsan koy yiyor. Siyah cırcır böceğini yemiyor. Çekirgeleri iştahla yemeye başlıyor ama çabuk kesiliyor. Mesela bir hafta sürekli çekirge yemekten bıkıyor. Morio kurtları da aynı çekirge gibi. Bir süre yemeyince çok canı çekiyor. Uzun süre verince çok istemeden yiyor. Un kurdunu çok seviyor. Morio ve un kurtlarını karışık verince yemeye un kurtlarından başlıyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 19 Aralık, 2018 gönderildi Cırcırlar çoğu canlıyı cezbediyor 😀 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş