serhat2020 0 Oluşturuldu: 19 Mart, 2019 arkadaşlar 15 aylık civarında corn sahibiyim yaklaşık 3 haftadır. Ancak bazıları yıkanır bazıları yıkanmaz diyor. Yıkamalı mıyım ve nasıl yıkamalıyım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
detizefidir 33 19 Mart, 2019 gönderildi kasede su falan varsa içmesi için o zaten kendisi içine giriyor istediğinde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 19 Mart, 2019 gönderildi Neden yıkayacaksın ki gerek yok içine girebileceği su kabı bulundursanız yeterli. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ahmyildiz 63 19 Mart, 2019 gönderildi Ben Ball Python’umu her 10 günde bir banyo yaptırıyorum. İçine rahatlıkla sığabileceği büyük bir kaba gövde kalınlığını geçmeyecek seviyede ılık su koyup (28-30 derecede ortalama) yaklaşık 15 dk banyo yaptırıyorum. Yabancı forumlarda da parazitlere karşı korunma amaçlı belirli aralıklarla banyo yaptırılması gerektiği söyleniyor. Dışkılama problemi olan ball larda özellikle çok işe yarıyor suda 15 dk geçirdikten sonra salıyorlar direkt dışkıyı. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş