Shaco 132 Oluşturuldu: 30 Temmuz, 2019 (düzenlendi) Geckomun Burnunda Böyle Birşey Var. Burnunda Mama Kalmıştı Bu Kurumuş Mama Mı. Yoksa Teraryuma Mı Çizmiş Burnunu. 30 Temmuz, 2019 tarihinde Crested tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi Burnunda Mama ı Küflenmiş Yoksa? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahaklc 24 30 Temmuz, 2019 gönderildi Hocam şöyle bi cımbızla vs korkutmadan dokunsanız daha iyi belli olmaz mı yara olup olmadığı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi Elimle dokundum biraz ama pek anlaşılmadı çıkmadı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi Cımbız Denedim. Sert Bir Şey Kabuk Gibi. Burnunda Kalsiyum Kalmış Olabilir Mi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
teknekafasi 13 30 Temmuz, 2019 gönderildi Crested, 20 dakika önce yazdı: Cımbız Denedim. Sert Bir Şey Kabuk Gibi. Burnunda Kalsiyum Kalmış Olabilir Mi Kalsiyum nasıl kalsın ki ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi teknekafasi, 8 dakika önce yazdı: Kalsiyum nasıl kalsın ki ? Mamayla Karıştırdığı Kalsiyum Burnunda Kalmış Olabilir mi demek istedim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahaklc 24 30 Temmuz, 2019 gönderildi Crested, 1 saat önce yazdı: Cımbız Denedim. Sert Bir Şey Kabuk Gibi. Burnunda Kalsiyum Kalmış Olabilir Mi Bana biraz bi yere çizmiş gibi geldi ama emin değilim. Bence siz yine de kaldığı yeri iyice bi inceleyin kesik yapabilecek bir şey var mı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi Bazı yerler var ama hiçbiri şekle uygun şekil ve büyüklükte değil. Her burnuna Mama sürdüğümde orayı yalamıyordu. Bence Mama kalıntısı. Geçen sefer de vardı. deri atmasıyla geçmişti. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yakuza 21 30 Temmuz, 2019 gönderildi Ilık suda canlıya duş aldırın. Duş aldırırken de orayı iyice ıslayın parmağınızla okşayın. Kulak çöpünüde ılık suyla ıslayıp orayı çıkarmayı deneyin. biraz sertse cımbızla deneyin duştan sonra baktınız olmuyor. o zaman belki farklı bişe olabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 30 Temmuz, 2019 gönderildi Yakuza, 24 dakika önce yazdı: Ilık suda canlıya duş aldırın. Duş aldırırken de orayı iyice ıslayın parmağınızla okşayın. Kulak çöpünüde ılık suyla ıslayıp orayı çıkarmayı deneyin. biraz sertse cımbızla deneyin duştan sonra baktınız olmuyor. o zaman belki farklı bişe olabilir. Tamamdır, Deniyeceğim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 30 Temmuz, 2019 gönderildi Burnunun o kadar üstüne mama sürmeyin, burun deliklerine sürdükten sonra şırıngayla (iğnesiz olarak) yalamaya başlayınca, damla damla verirseniz bu gibi durumlarla karşılaşmazsınız Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 11 Ağustos, 2019 gönderildi Edit:Problem Canlının Deri Atmasıyla Beraber Bitti Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş