Jump to content
06legendark06

Crested Gecko

Önerilen İletiler

Kaplumbağa ve iguana yemlerini kullanamazsın. ben morio dubia çekirge un kurdu ve meyveler veriyorum genelde d3 kalsiyum ve multivitamini meyvelerle veriyorum. 
forumda biraz araştırırsan repashy satan arkadaşlar vardı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
06legendark06, 1 saat önce yazdı:

Peki kurutulmuş cekirge yada un kurdu ile beslesem olurmu

Hocam her türlü canlı yem vermek zorundasın bunun kurtuluşu yok maalesef. Eğer sorun aileniz ise canlı yeme ikna etmeniz güç ama kendiniz iğrendiğiniz için istemiyorsanız zamanla alışacaksınız. Canlı yem veremeyecek iseniz sahiplenmemeniz en uygunu olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tahaklc, 4 dakika önce yazdı:

Hocam her türlü canlı yem vermek zorundasın bunun kurtuluşu yok maalesef. Eğer sorun aileniz ise canlı yeme ikna etmeniz güç ama kendiniz iğrendiğiniz için istemiyorsanız zamanla alışacaksınız. Canlı yem veremeyecek iseniz sahiplenmemeniz en uygunu olacaktır

Tesekkurler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Böcek tozu ve canlı yemin avlanma içgüdüsü hariç hiçbir farkı yoktur, mamaya gerekli vitamin ve kalsiyumu katıp böcek tozu eklediğiniz takdirde canlınız sağlıkla büyür. Bu şekilde birçok besleyen kişi mevcut. Ben her zaman canlı yemden yanayım ancak bu gibi alternatiflerin hiçbir farkı bulunmuyor canlı gayet sağlıklı büyüyor. Yalnızca seçeceğin böcek tozu kaliteli olmalı bsf larva tozu veya çekirge tozu öneririm, un kurdunun canlı hali faydasız bir yem olduğu gibi toz ve kurutulmuş hali de besleyiciliği olmayan bir yemdir (diğer yemlere nazaran). Bu yüzden böcek tozu seçeceksen ve canlını bununla büyüteceksen bu böcek tozunun çekirge yada bsf larva tozu olmasını öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Linkte göreceğiniz crested gecko mamalarından kullanabilirsiniz. Hem meyve hem de böcek bileşenleri olanları var. Tek dez avantajı kendiniz yedirmek durumda kalmanız veya terraryuma koyulduktan en fazla 2 gün sonra bozulduğundan sık sık değiştirmek gerekir. Fiyatları 170 gr. 300 TL 340 gr.lık olanları 500 TL olarak Liner adlı kullanıcı satıyor.. Bunlardan iki çeşit alırsanız ve israf etmeden kullanırsanız 1 yıl kadar yeterli olur.

https://www.google.com/search?q=repashy+crested+gecko+diet&rlz=1C1GCEA_enTR863TR863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiW8_3Z9OzoAhWD2aYKHTrnByUQ_AUoAnoECA4QBA&biw=1920&bih=969

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.