Jump to content
detizefidir

Geckom Çok Zayifladi

Önerilen İletiler

herkese selamlar 2.5 3 yaşında black hole leopard geckom var. bu sezon yaklaşık 10 yumurta verdi ve teraryumda 3 dişi olarak kalıyorlar. 2 günde 1 yem kabına 10-15 morio bırakıyorum 1-2 gün içerisinde yok oluyor hepsi (teraryumu kontrol ediyorum sonrasında kaçak olmuyor). ayrıca arada bir multivitamin ve düzenli olarak kalsiyumlarını veriyorum fakat bugün bahsettiğim black hole geckomun 34 grama kadar düştüğünü ve çok isteksiz hareket ettiğini gördüm çok garibime gitti. acaba 10 yumurtadan sonra mı böyle oldu yoksa başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. bilgisi olan var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fotoğraf paylaşabilir misin ? 
Kaç aylık ?

O kadar yem yiyen bir hayvanın normalde bu kadar gram vermemesi lazım ama yumurtalardan dolayı zorlanmış muhtemelen. Keşke çiftleştirmeye devam etmek yerine kilo aldırıp öyle devam etseydiniz..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
detizefidir, 10 saat önce yazdı:

herkese selamlar 2.5 3 yaşında black hole leopard geckom var. bu sezon yaklaşık 10 yumurta verdi ve teraryumda 3 dişi olarak kalıyorlar. 2 günde 1 yem kabına 10-15 morio bırakıyorum 1-2 gün içerisinde yok oluyor hepsi (teraryumu kontrol ediyorum sonrasında kaçak olmuyor). ayrıca arada bir multivitamin ve düzenli olarak kalsiyumlarını veriyorum fakat bugün bahsettiğim black hole geckomun 34 grama kadar düştüğünü ve çok isteksiz hareket ettiğini gördüm çok garibime gitti. acaba 10 yumurtadan sonra mı böyle oldu yoksa başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. bilgisi olan var mı?

Yüksek İhtimalle Yemi diğer dişiler yiyordur o yemiyordur yada baskınlık durumu vardır, Ayırman iyi olabilir yada Aynı Terra da beslemeye devam edip Elinde Cımbızla yada elinle beslemeye çalışabilirsin etkili olur diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bende de oldu. Ciftlestikten sonra sanirim strese girdi aylarca yemedi, yemeyi de reddediyordu. Havanda su ile kurt ezip siringa ile yedirmeye basladim, bir hafta sonra yem yemeye baslamisti. Kesinlikle ayirip bir iki hafta daha beklemenizi tavsiye ederim, olabildigince az rahatsiz olursa belki kolayca duzelebilir. (Not: su anda tam bir obur, 2 yildir verilen herseyi silip supuruyor)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.