Jump to content
atilla arıkan

Tarantulam Yem Yemiyor

Önerilen İletiler

Tarantulam nedenini bilmediğim bir şekilde yem yemiyor bana geldiğinden beri de yemek yemedi bana geldiğinde kabuk atma dönemi yaklaştigi için yem yemedi kabuğu attı hala yem yemek istemiyor nedeni ne olabilir kabuk Atalı 7 gün oldu 

IMG_20200616_024937.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

7 gün yememesi normal. Benimki de kabuk attıktan 9 gün sonra felan yemeye başlıyor.Tarantulanın abdomeni de yerinde. 3-4 gün aralıklarla yem önerebilirsin. Acıkınca yer zaten. Yemiyo diye çok sıkıntı yapmanıza gerek yok. Yabancı forumlarda 6 ay bişey yemeyen sling olduğunu okumuştum. Genel olarak tarantulalar dayanıklı canlılardır endişe etmeyin. Bide ben genelde yemediği zaman yemin kafasını ezip yuva girişinin yakınına koyuyorum. Genelde ertesi gün baktığımda yem puf oluyor. Onu da deneyebilirsin ilerde, için rahat etsin istiyorsan. Yerse yer yemezse sıkıntı yok.

tarihinde atakankvk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
atilla arıkan, 8 saat önce yazdı:

Tarantulam nedenini bilmediğim bir şekilde yem yemiyor bana geldiğinden beri de yemek yemedi bana geldiğinde kabuk atma dönemi yaklaştigi için yem yemedi kabuğu attı hala yem yemek istemiyor nedeni ne olabilir kabuk Atalı 7 gün oldu 

IMG_20200616_024937.jpg

Mini tartara dene affetmez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merak ettiğim konu canlı sana ne zaman geldi, yeni geldiyse stres durumu olacaktır, üstüne birde kabuk atması süreci ister istemez uzatacaktır. ama kabuktan sonra 10 gün yem vermemelisin. 

iyi hobiler..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canlı bana 28 Mayıs'ta geldi geldiğinden beri birşey yemedi ilk geldiğinde abdomeni baya siyahladigi için kabukta olduğunu dusunmuştum haklı çıktım kabuk attı Atalı bir hafta oldu işte deniyorum ama yemek yemiyor bide bir sorum daha olacak tarantulam yana çekmeli bı dolabın içinde duruyor dolap çekilince ses çıkartıyor onu strese sokma ihtimali varmıdır dolap kısmen kullanılan bir dolap 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atakankvk, 11 saat önce yazdı:

7 gün yememesi normal. Benimki de kabuk attıktan 9 gün sonra felan yemeye başlıyor.Tarantulanın abdomeni de yerinde. 3-4 gün aralıklarla yem önerebilirsin. Acıkınca yer zaten. Yemiyo diye çok sıkıntı yapmanıza gerek yok. Yabancı forumlarda 6 ay bişey yemeyen sling olduğunu okumuştum. Genel olarak tarantulalar dayanıklı canlılardır endişe etmeyin. Bide ben genelde yemediği zaman yemin kafasını ezip yuva girişinin yakınına koyuyorum. Genelde ertesi gün baktığımda yem puf oluyor. Onu da deneyebilirsin ilerde, için rahat etsin istiyorsan. Yerse yer yemezse sıkıntı yok.

Kafasını ezip verdim yemi böyle 4x4 araba gibi dikildi ama yem ağzında değil ama koyduğum yerden almış altına koymuş bı dorun varmıdır yemişmidir 

IMG_20200619_222311.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok sorun yok bence tarantula beslemiyorum ama ufak bir bilgim var bu konuda ve biraz da mantık yürütüp şöyle düşündüm bu canlılar kabuk atma ve kabuk attıktan sonraki süreçte 15 güne yakın yemek yemiyorlar ve abdomenleri çok çok küçülmüyor yani bence iyi bir abdomen hiç yemek yemeden bir tarantulayı bir ay hatta belki daha fazla idare edebilir ben tabi ki bu konu hakkında bilgi sahibi değilim ve söylediklerim be kadar doğru bilmiyorum sadece mantık yürüttüm iyi forumlar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.