Jump to content
pumpfriction

ReptiFire 200 Mikro işlemci kontrollü kuluçka (Yerli Üretim)

Önerilen İletiler

Arkadaşlar, bir süredir tasarım ve prototip üretimleri devam eden yerli üretimimiz ReptiFire 200 model kuluçkamızın bugün ilk üretimi tamamlanmıştır.

Çok kısa sürede önce yurtiçinde siz sevgili hobidaşlarımın taleplerini karşılayacak ölçüde seri üretime geçeceğiz.

a3cb42fa40110824e9ffabac162f8793.jpg

Kısa bir güncelleme;

0.1 derece hassasiyetle 0.3 derece aralığında sıcaklık sabitleme

Sıcaklık ölçüm kalibre imkanı

Isıtıcı 30W rezistans

Soğutucu 60w peltier + soğutma bloğu + çift fan

Led aydınlatma

3 sıra paslanmaz ızgara raf

1 adet paslanmaz su haznesi

Komple çelik, çift cidarlı, cidarlar arası ısı yalıtımlı gövde

Elektrostatik mat toz boya

Çift kapı kilidi

İsteğe göre kilitlerden biri anahtarlı veya şifreli yapılabiliyor

Dış ölçüler; (WxDxH)

300 x 320 x 450 mm

İç ölçüler;

230 x 240 x 330 mm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gerçekten güzel oldu. İnşallah bende teslim aldıktan sonra daha detaylı fotoğraflar da paylaşırım. Eline sağlık Ender abi. Bir çok arkadaşın da derdine çare olacaktır eminim. Inkübatör kanayan yaramız. Bir çok yumurta inkübatörsüzlükten veya düzgün çalışmayan inkübatörlerden dolayı ziyan olmuştu geçmişte. Bundan sonra umarım olmaz. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eline koluna  sağlık ender. Düşüncelerimi  daha  öncede  ifade  ettim  beni  çok  mutlu  eden bir  atılım . gerekli olmasada  alırdım . bu konudaki çalışmanı  titizliğini  araştırmanı gayretini  zevkle  takip ettim  . tesekkür  ederim . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gerek titiz çalışma sistemi gerek mükemmel tasarımıyla ülkemizdeki sürüngen hobisinin kaderini değiştirecek nitelikte bir ürün. Bazı türler daha basit şekilde inkube edilirken bazıları 6 aydan uzun süren stabil şartlara ihtiyaç duyduğundan bu işe gönül verenlerde mutlaka olması gereken bir eksikti, tamamlandı. Kendim diy olarak leopar geckolari icin yaptığım basit ınkubatorden verim alıp yavru sahibi oldum ama o 2 aylık dönemde ne uğraştığımi bir ben bilirim, belirsizlik hissi de cabası. O yüzden şu an sırf leoparlar için bile alınması gerek bir ürün olarak görüyorum. Üstelik tüm hayvanların üreme sezonlarinin başlangıcında çıkıp yardimimiza koşacak hayırlısıyla. Yapımında,  dogusunda emeği geçen, herkesi tebrik ederim hayırlı olsun ülkemizin ilk yerli ve yakisikli inkubatoru....

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ender Bey elinize emeğinize sağlık. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi hobideki en büyük problemlerden birisini çözmüş olacaksınız. Özelliklerini de paylaşırsanız memnun olurum. Dış ve iç ölçüleri, kabin malzemesi, çalışma aralığı, soğutma özelliği vs gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forumda ve hobide yeni olduğum için, başlığı görünce denk geldiğiniz bir ürünün paylaşımı diye düşünerek konuyu okumaya başladım.

Hobi de yeni olduğum için inkübatöre hiç ihtiyacım olmadı ve uzunca bir sürede olacağa benzemiyor ancak sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını okurken bende yaşamış kadar üzülmüştüm.

Elinize, emeğinize sağlık, bence de hobinin ülkemizdeki durumunu olumlu yönde etkileyecek bir hamle olmuş, tüylerim diken diken oldu. İyi ki varsınız, umarım emek ve yatırımlarınızın karşılığını alırsınız, bir süre ihtiyacım olmayacak olmasına rağmen öncelikli olarak ihtiyacı olan arkadaşların ardından destek olabilmek adına bende 1 adet almak isterim.

Tekrardan hayırlı olsun...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ülkemizde canlı sayısı sürekli artmasına rağmen üretim çalışmalarını birkaç kişi dışında çok göremiyoruz. Bu alandakien önemli eksiklerden birisi de bu tarz üretim amaçlı araçların pek bulunmayışı olanlarında fahiş fiyatları. Tasarım, görünüş diğer marka modelleri aratmıyor. Tebrikler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Siparis sirasina benide ilave edin :) sogutma ozelligide varsa tadindan yenmez. Malum antalyada yazin ev sicakligi 30 un uzerine cikiyo onu asagiya cekmem lazim :) ellerinize emeginize saglik :) on numara olmus.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Soğutma var, müjdeyi vereyim,

(Spoiler icerir)

Tüm Akdeniz de Bayram havası var :)

Bana da telefon geldi şimdi, birinci geleneksel akdeniz incubator şenlikleri başlamış :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir miktar özellikle güncelleme yapıldı.

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Kısmetse bir iki güne data sheet tarzında özelliklerini paylaşacağım.

Bu akşama hem dış ölçülerini, hem iç hazne ölçülerini de paylaşırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gercekten vatana millete hayirli olsun. Hobi icin yapilan bir inkubator sayesinde bile bir avuc kertenkeleci bir avuc yilanci gibi kucumsenerek bakilmaz, adamlarin yerli inkubatorleri bile varmis derler. Algılar her turlu olumluya donecektir.

Umarim bu emek karsilik bulur, tebrikler  :başarı:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tebrikler. Türkiye için tabiri caizse ''amerika nın keşfi'' olmuş. Nice yumurtalara nice yavrulara ev sahipliği yapar umarım. Görünüş itibariyle enfes, satışa çıkacağı zamanı merakla bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...

Sizlerin duyduğu güven ve gelişim sürecinden haberdar olan arkadaşlarımın desteği en büyük motivasyonum oldu.

Geri bildirimleriniz de ayrı keyif veriyor.

İlk üretimimiz, sonuçlandırılmış prototipimiz iki gündür bende set edildiği 27.0 C derece sıcaklığı kesintisiz muhafaza etti.

Bugün Kaan arkadaşımızın yeni çıkacak yumurtalarına yetiştirmek adına saat 23:00 gibi teslim edildi.

İlk ürün olduğu için montajında çok sök-tak yapıldı, o yüzden bir miktar kozmetik kusurları var, ancak işlevselliği tam.

Umarım ondan gelecek geri bildirimler de aynı derecede olumlu olur.

İç ve dış ölçüler ile bir kısım bilgiyi güncelledim...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gerçekten güzel oldu. İnşallah bende teslim aldıktan sonra daha detaylı fotoğraflar da paylaşırım. Eline sağlık Ender abi. Bir çok arkadaşın da derdine çare olacaktır eminim. Inkübatör kanayan yaramız. Bir çok yumurta inkübatörsüzlükten veya düzgün çalışmayan inkübatörlerden dolayı ziyan olmuştu geçmişte. Bundan sonra umarım olmaz. :)

Senin profesyonel fotoğrafların çok makbule geçer. Ancak hep bahsettiğim kozmetik kusurları fotoşoplarsan sevinirim. Normalde çok titizimdir, sana yetişsin diye çok acele ettik, yeterince özenli ve temiz çıkaramadım, içim rahat etmiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yapım aşamasında adım adım şahit olurken duyduğumuz heyecan her yeni işlemin tamamlanmasıyla bir kat arttı ve sonunda ortaya ihtiyaç duyulan ürün çıkarıldı. Hobi adına hepimize hayırlı olsun Ender abi harcadığın emeğe zamana da teşekkürler ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.